100 jaar Vitesse’22

Beste clubgenoten,

Over een kleine twee maanden staan wij aan de vooravond van het 100-jarig bestaan van onze mooie vereniging. Graag willen wij dit vieren met jullie allemaal, en willen jullie laten weten wat onze festiviteiten zijn rondom 11 mei.

Let op!
Voor de evenementen op 7, 8 en 14 mei is een kaartje verplicht. Dit kan via de jubileumwebsite op www.100jaarvitesse22.nl

Er is op zondagmiddag 1 mei tussen 12.00 – 14.00uur de mogelijkheid om in de kantine een kaartje aan te schaffen, met contact geld. Geef dit door aan eenieder voor wie dit makkelijker is.

 • 6 MEI
  Op de vrijdag trappen we af met een sportdag voor de jeugd. De evenementencommissie heeft een prachtig programma opgesteld voor zowel de allerjongste en oudste jeugdleden. Zorg dat je deze datum in je agenda zet! Iedereen krijgt verdere informatie via je coördinator en jeugdleiders.
 • 7 MEI
  Zoals velen van jullie al gezien en gehoord hebben, staat er op zaterdag 7 mei een grootse Reünie gepland. Via de jubileumwebsite kunnen hiervoor kaarten aangeschaft worden. Met een toegangskaart kom je in een gespreid bed terecht, er hoeft op de dag zelf namelijk geen geld betaald te worden voor een hapje en een drankje. Ook zal de garderobe, toiletbezoeken en entertainment inbegrepen zijn. Een compleet verzorgde dag van 15.30uur tot 21.00uur, daar wil je bijzijn!
 • 8 MEI
  Deze dag zal in het teken staan van het ouderwetse Familietoernooi. Achter de schermen is een enthousiaste groep Vitessenaren druk bezig met de voorbereidingen hiervan. Wie herinnert zich niet de gezellige voetbaldagen met de familie en vriendengroep? Je kunt je inschrijven voor de fanatieke poules of de recreatieve groep. Uitstekend moment om met de kleinkinderen en ouders een balletje te trappen. De inschrijving hiervoor gaat uitsluitend via de jubileumwebsite. Leuk detail; ieder Vitesse’22-lid is op 7 en 8 mei vrij van de KNVB. Ruimte genoeg om je dus met je teamgenoten / vrienden / familie op te geven voor het Familietoernooi!
 • 11 MEI
  Op de dag dat Vitesse’22 officieel 100 jaar bestaat, zal het Bestuur in de kantine een toast houden met genodigden. Uitnodigingen hiervoor zullen door het Bestuur worden verstuurd aan de genodigden.
 • 12 MEI
  Zonder sponsoren zouden we als club niet bestaan, we zijn daarom ook erg trots dat er een grote groep zich verbonden heeft aan de activiteiten van ons Jubileumjaar. Speciaal voor de sponsoren die een sponsorpakket hebben genomen is er deze avond een Dinnershow. Een heerlijke avond vol lekker eten, drinken en ook heeft de sponsorcommissie een fantastische gastspreker uitgenodigd. De uitnodigingen voor deze sponsoren gaan binnenkort de deur uit.
 • 14 MEI
  Uiteraard is een Jubileum niet compleet zonder een spetterende feestavond! Zaterdagavond 14 mei gaat het dak er af, onder aanvoering van lokale artiesten gaan we er een fantastische avond van maken. Let op; 18+ en legitimatie verplicht. Er kan die avond enkel met PIN betaald worden. Geen muntjes en geen contact geld. Zorg dat je erbij bent!
 • JUBILEUMBOEK
  Voor het 100-jarig bestaan van de club, zijn er enkele clubiconen bezig geweest met het samenstellen van een jubileumboek. Dit voortreffelijk naslagwerk ligt nu bij de drukker. Via de jubileumwebsite kan een exemplaar aangeschaft worden, maar er zullen ook momenten aangekondigd worden waarop het boek contant te betalen is.

Alle bovenstaande informatie is ook uitgebreidt te vinden op onze Jubileumwebsite www.100jaarvitesse22.nl
Stuur bijgaande foto door naar een ieder die nog geen kaartjes heeft bemachtigd, dit wil je niet missen!

We hopen jullie in grote getalen in mei te mogen ontmoeten, wij hebben er zin in,

De Jubileumcommissie

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO9-1 - SVA JO9-1
7 Jun
18:30
Toernooi Geel-Wit - Vitesse'22 JO16-1
9 Jun
19:00
Vitesse 22 MO20-1 - HSV MO20-1
10 Jun
11:00
Vitesse 22 MO17-1 - Foresters MO17-1
10 Jun
11:00