Nieuwsbericht

Maandag 17 december is de Algemene Ledenvergadering van Vitesse’22 gehouden. Na een indrukwekkende minuut stilte voor de leden die ons ontvallen zijn in het afgelopen jaar werd de vergadering opnieuw geopend door bestuurslid Hans Kaandorp. Het is een zeer bewogen jaar voor Vitesse’22 geweest, waarin het 90 jarig bestaan een grote stempel op de club heeft gezet. Vitesse’22 heeft wederom laten zien dat zij trots kan zijn op een hele trouwe schare van supporters en medewerkers, en dat heeft geresulteerd in een fantastisch feestweekend op de Puikman. (zie foto’s en video’s elders op deze site)

Cees Huisman en Gerard Boeters gaven een namens de Commissie Multifunctionele Accommodatie een presentatie hoe Vitesse’22 en haar partners verdere invulling gaan geven om de Puikman tot een multifunctionele accommodatie te gaan maken.

Fons van Dongen heeft aangegeven dat hij stopt met zijn werkzaamheden binnen het bestuur.
Hans de Zeeuw, Ton Horvat en Jeroen Tromp traden toe tot het bestuur, dat nu uit 7 leden bestaat.


Van links naar rechts:
Frank Veldt, Hans de Zeeuw, Koen ten Broek, Alwin Pol, Jeroen Tromp, Hans Kaandorp, Ton Horvat.

In het zonnetje

De volgende personen zijn tijdens de algemene ledenvergadering van Vitesse’22 in het zonnetje gezet.

Sjoerd Kok is benoemd tot vrijwilliger van het jaar (maar ook een beetje Ge de Wit, Hans Veldt en Frank Welp) Vitesse’22 heeft  dit jaar een bijzonder evenement georganiseerd. Sjoerd Kok is deel van het team dat het verjaardagsfeestje ter ere van het 90-jarig bestaan van Vitesse heeft georganiseerd. Mede door de inzet van velen, maar in het bijzonder de inzet van de werkgroep Vitesse’90 en nog bijzonder die van Sjoerd Kok is het een fantastisch geslaagd evenement geworden. Sjoerd was een natuurlijk aanspreekpunt en heeft zich vooral vastgebeten in het vastleggen van de onderwerpen ‘bier’ en ‘muziek’. Hij regelde de fantastische band van de zaterdagavond en de hij was de man van de contacten met onze bierleverancier “Jupiler “.  Sjoerd werd verrast met een Vitesse-op-weg-naar-de-100-pakket. Hierin zaten de nodige dranken, versnaperingen en spellen. Hij kreeg daarbij de opdracht mee om met het Vitesse’90-team een gezellige avond te organiseren en onderwijl leuke evenementen te bedenken die we bij Vitesse kunnen organiseren om de binding te vergroten.

Joop Winters werd in het zonnetje gezet omdat hij na heel veel jaren afscheid heeft genomen.  Joop heeft heel veel voor Vitesse’22 gedaan. Van leider van senioren 2, kantinebaas, bestuurder, speaker, wedstrijdsecretaris tot clubblad-drukker. Hij heeft vrijwel met alle facetten van ons bedrijf wel iets te maken gehad. Dit had hij allemaal niet kunnen doen als er niet de steun was van het thuisfront.

Het thuisfront

Tiny Winters werd voor haar jarenlange inzet in de kantine en als ‘wasvrouw’ op gelijke hoogte geplaatst als Joop en is benoemd tot lid van verdienste.  Hiermee zijn zij een ‘echtpaar van verdienste’ geworden. De bijbehorende versierselen werden opgespeld en daarnaast werden bloemen en een cadeau overhandigd.

Ook Nico Castricum is benoemd tot lid van verdienste. Nico is de afgelopen jaren voorzitter geweest van de Technische Commissie, maar heeft in de jaren daarvoor zich onder andere ook jaren ingezet  bij de sponsorcommissie en als leider van zijn drie voetballende zonen. Samen met de andere leden van de TC was Nico verantwoordelijk voor het uitstippelen van het technisch beleid. Hij pleitte voor een technisch jeugdcoördinator, organiseerde trainers bijeenkomsten en stak heel wat energie in het jaarlijks zoeken van de juiste trainers. Nico gaat voor kwaliteit, geeft niet gauw op en kan niet tegen zijn verlies. Eigenschappen die tot de nodige resultaten hebben geleid.

Als laatste is Siep Admiraal tot lid van verdienste benoemd  Sieb is lid van de commissie Gebouwen en Terreinen en doet daarnaast werk voor de commissie Multifunctionele Accommodatie. Hij berekent en tekent namelijk alle plannen die mede teamleden bedenken. Omdat het denken over de herinrichting van de Zanderij al heel wat jaren in beslag neemt, zijn er de afgelopen jaren heel wat plannen gesmeed en tekeningen gemaakt. De hoeveelheid tekeningen moeten inmiddels niet meer in 1 kast op te bergen zijn. Daarnaast is Siep al veel langer blauw-zwart. Namelijk als leider en grensrechter bij de elftallen van zijn kinderen, maar ook als scheidsrechter.Ook Siep werd verrast met de speld van lid van verdienste, bloemen en een cadeau.

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Alkmaarsche Boys 6 - Vitesse 22 7
30 Maa
20:00
FC Uitgeest VR18+1 - Vitesse 22 VR18+1
31 Maa
20:00
Vitesse 22 VR18+1 - EVC VR18+1
31 Maa
20:30
WSV 1930 VR18+1 - Vitesse 22 VR18+1
31 Maa
21:30