Nieuwsbericht

De Algemene Ledenvergadering van Vitesse ’22 is afgelopen zaterdag gehouden. Dit jaar werd door het bestuur voor een andere opzet gekozen om de ALV aantrekkelijker te maken door na de vergadering de film Soldaat Onder Het Zand te vertonen. Helaas resulteerde het niet in een hogere opkomst. Maar wellicht dat het ook met de zaterdagavond had te maken, wie weet. Maar als je niet iets probeert, weet je het ook niet. Voor de aanwezigen verliep de vergadering voortvarend. Er waren niet veel vragen en/of opmerkingen, dus kon het ceremoniële gedeelte beginnen.

Als eerste was het Dub Stuifbergen die werd uitgeroepen tot Erelid van Vitesse ‘22. Good Old Dub was zichtbaar ontroert en kon voor de eerste keer in zijn historie bij Vitesse, geen woord meer uitbrengen. En dat zegt wat.

Daarna was het de beurt aan de Leden van Verdienste, Niek Veldt (Gebouwen en terreinen), Marian Hanck (Ledenadministratie) en Eik (Adrie) de Wit (Kantinecommissie etc. etc.)  en Kees de Groot als voorzitter van de commissie van Gebouwen en Terreinen. Deze vier zijn  tot lid van verdienste gekozen en werden geëerd voor hun jarenlange en tomeloze inzet bij Vitesse. Nog leuk om te vermelden, (Eik) Adrie zijn vader was ook Lid van Verdienste bij Vitesse.

En als laatste was de verkiezing Vrijwilliger van het Jaar. Dat Vitesse meer aandacht wil besteden aan de vrijwilligers bleek uit het feit dat er dit jaar 4 winnaars waren: Als eerste, de jongste vrijwilliger van het jaar allertijden, de 20-jarige Nick van der Himst van de scheidsrechterscommissie. Hij zet zich volop in voor Vitesse. Als tweede en zeer terecht, Het Vitesse Veilingteam  (Jan Oldenhove, Ronald Stam, Marion Stam, Ilja Baltus, Ben Lute, Moon Nanne, Guido Derksen, Joop Hollenberg, Marco Baltus, Ruud Kamlag en Milan Schneijder). De laatst gehouden veiling stond geheel in het teken van de verbouwing van de  kantine. Nico Kortekaas is tot vrijwilliger van het jaar uitgeroepen vanwege zijn inzet bij de verbouwing van de kantine deze zomer. En als vierde en zeker niet de laatste, de voorzitter van de PR/Sponsor Ron Zonneveld. De afgelopen twee jaar is onder zijn bezielende leiding tal van activiteiten opgezet, zoals onder andere een nieuwe website, Op Naar De 100, business club en Vitesse staat in de media weer op de kaart.

Allen werden op een leuke manier door voorzitter Hans Kaandorp in het zonnetje gezet en kregen namens Vitesse een aardige attentie. Zo kwam er een einde aan de vergadering en werd onder het genot van een drankje de film van Pauline van Vliet bekeken. Vitesse is op de goede weg en volop in beweging en dat merk je in alle geledingen binnen de club. Laten we deze trend doorzetten in 2014. Iedereen alvast prettige feestdagen en een gezond en sportief 2014! Klik hier voor de foto´s.

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Alkmaarsche Boys 6 - Vitesse 22 7
30 Maa
20:00
FC Uitgeest VR18+1 - Vitesse 22 VR18+1
31 Maa
20:00
Vitesse 22 VR18+1 - EVC VR18+1
31 Maa
20:30
WSV 1930 VR18+1 - Vitesse 22 VR18+1
31 Maa
21:30