Nieuwsbericht

Dinsdag 31 maart om 18.00 uur zullen er op het Vitesse velden 2 bijzondere wedstrijden gespeeld worden .

Michel Louter, oud Vitesse’22 speler, woont al 20 jaar in Amerika (Tenessee) en heeft daar zijn eigen voetbalschool . Elk jaar neemt hij talenten mee uit de Verenigde Staten om ze kennis te laten maken met het Nederlandse voetbal .

De vorige keer waren het de meiden die aan de beurt waren, dit jaar komt Michel met 13 zeer getalenteerde Amerikaanse voetballers (en 1 meisje, die tegen het nationale team aanzit)

7 spelers uit de selectie van Michel Louter zullen samen met Vitesse’22 B1 een team vormen en voetballen tegen Foresters B1.

Tegelijkertijd zal er ook wedstrijd van 6 Amerikanen met Vitesse’22 C1 een team vormen en tegen Foresters C1 spelen .

Keuze genoeg om een leuke voetbalavond te hebben .

Het is leuk om naar de Amerikaanse spelers te kijken en te zien dat ze echt hun eigen stijl hebben, het heet niet voor niets “soccer”. Minder schwalbes, theater en tactiek maar een inzet en een passie om jaloers op te worden. Voor iedere sportliefhebber een mooie gelegenheid om kennis te nemen van deze typisch Amerikaanse mentaliteit.

U bent van harte welkom om te genieten van een heerlijke jeugdige voetbalavond bij Vitesse’22!!!

Mocht u op deze dag niet kunnen dan kunt u altijd nog komen kijken naar de clinic die op zondag 29 maart om 11.00 wordt gegeven door ex- voetballer Arjan de Zeeuw aan deze groep.

Bovendien zullen de Vitesse’22/Dallas combinaties ook nog te bewonderen zijn op het veld bij Limmen, natuurlijk bent u daar ook van harte welkom .

Op woensdag 1 april zal de “Vitesse’22/Dallas B1” tegen Limmen B1 voetballen. (aanvang 19.00 uur )

Op donderdag 2 april zal de “Vitesse’22/Dallas C1” tegen Limmen C1 voetballen. (aanvang 19.00 uur)

——————

Bij de foto:
Tijdens de vorige clinic nam Michel Louter de dames mee vanuit de Verenigde staten. Hier samen met enkele Vitesse’22 meiden in afwachting van de clinic.

Clinic-13-maart-2011-3

Onderstaande foto uit 2010 komt uit het archief van Pierre Cremers. Het betreft een oefenpot op het terrein van FC-Castricum van een groep Vitesse’22 spelers aangevuld met spelers van Vitesse uit de States. Er staan een zevental Vitesse22 spelers van de D van 5 jaar geleden op deze gemengde foto. Links Pierre Cremers en rechts M.Louter.

VitesseD-2010