Nieuwsbericht

Beste coördinatoren, trainers, elftalleiders,

Hierbij het programmaboekje (klik hier voor de bijlage) voor het Amsterdam Youth Indoor 2015 / Kwalificatie-Toernooi op 2, 3 en 4 januari. Lees voor aanvang van het toernooi het programmaboekje zorgvuldig door want naast het wedstrijdprogramma wordt hier nader ingegaan op de spelregels, fairplay en wat de zaalregels zijn gedurende het toernooi. Wij verzoeken u deze mail door te sturen naar alle personen binnen uw vereniging die betrokken zijn bij de deelname aan het Amsterdam Youth Indoor. Bij voorbaat onze dank hiervoor.

Als organisatie zijn we erg trots dat de samenwerkende partners van AFC Ajax zich massaal hebben ingeschreven voor deelname aan dit Indoor Event. Een zeer  gevarieerd deelnemersveld want naast de maar liefst 46 veldvoetbal-jeugdelftallen gaan ook  2 gerenommeerde zaalvoetbalteams deelnemen (HV/Veerhuys en Hovocubo).

Zoals reeds aangegeven in onze vorige mail kwalificeren zich de nummers 1, 2 en 3 van elke leeftijdscategorie (O8, O9 en O10) zich voor het BVO Toernooi op 10 en 11 januari. Ook in België worden gelijktijdig kwalificatie toernooien gespeeld waar ook de nummers 1, 2 en 3 zich  gaan plaatsen voor het BVO Toernooi in Nederland.

Tenslotte vragen wij u aandacht voor de volgende onderwerpen:

1 Omkleden; Wij verzoeken alle teams om reeds omgekleed ( in presentatiepak/trainingspak) naar Borchland te komen. Op Borchland hebben wij niet de beschikking over voldoende kleedkamers om alle teams te laten omkleden. Er zijn 4 kleine kleedruimtes ter beschikking waar zaalschoenen kunnen worden aangetrokken of scheenbeschermers kunnen worden omgedaan. De 4 kleedkamers worden niet afgesloten!! Tassen kunnen ook worden meegenomen naar de zaal waar voldoende ruimte is om ze gedurende de wedstrijd bij het team te plaatsen (achter de boarding). Een verzoek aan de ouders, laat waardevolle spullen van uw kind, zoals telefoons gewoon thuis of geef het aan de leider, één telefoon per team (coach) is ons inziens genoeg. Laat geld niet in de broekzakken zitten maar laat het beheren door één persoon van het team!!

2 Aanmelden: Alle teams moeten zich tussen 8.30 en 9.00 uur aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat, dat zich links achterin de zaal bevind.

O8:  aanmelden wedstrijdsecretariaat  vrijdag 2 januari tussen 8.30 uur en  9.00 uur  /  Aanvang toernooi 9.30 uur.
O9:  aanmelden wedstrijdsecretariaat  zondag 4 januari tussen 8.30 uur en  9.00 uur /  Aanvang toernooi 9.30 uur.
O10:aanmelden wedstrijdsecretariaat  zaterdag 3 januari tussen 8.30 uur en 9.00 uur /  Aanvang toernooi 9.30 uur.


3 Lunchpaketten:
 Voor elk team zijn er 10 lunchpakketten beschikbaar gesteld. Gelijk bij aanmelding bij het wedstrijdsecretariaat worden u 10 lunchpakketbonnen overhandigt.

4 Parkeren:  Borchland beschikt over een zeer ruime parkeerplaats waar u uw auto vrij kan parkeren. (geen parkeertarief)

5 Adresgegevens Borchland: Borchlandweg 6-12, 1099 CT Amsterdam

6 Routebeschrijving: Borchland ligt naast sportpark De Toekomst. Waar je normaal na de stoplichten links aanhield richting De Toekomst, draai je nu rechts het terrein van Borchland op, door de slagbomen. Daarna rij je door over het parkeerterrein, Restaurant/Sporthal Borchland ligt dan gelijk aan je rechterhand.

Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u altijd met ondergetekende of mede organisator Ricardo Hemmen (06-27 22 86 87 of ricardohemmen@gmail.com) contact opnemen.

Tenslotte wensen wij u een héél fijn uiteinde en zien u graag gezond en wel in het nieuwe jaar bij “Amsterdam Youth Indoor”.

Uitgelicht bericht

Update 25 september 2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

SPORTERS

  • Er zijn geen beperkingen tijdens het sporten zelf
  • Kleedkamers zijn open voor gebruik

KANTINE EN TERRAS

  • Geen beperking voor afhalen van eten en drinken in de kantine en bij terrasgebruik
  • Voor zittend eten en drinken in de kantine is een coronatoegangsbewijs vereist voor personen ouder dan 13 jaar
  • Kantine en terras sluiten uiterlijk om 24.00 uur

VERVOER UITWEDSTRIJDEN

  • wanneer er vanwege sportactiviteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten dragen personen vanaf 13 jaar een mondkapje;

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

RKDES 2 - Vitesse 22 3
28 Okt
20:00
Vitesse 22 JO9-4 - Velsenoord FC JO9-1
30 Okt
8:30
Vitesse 22 MO8-1 - TOB Rksv JO8-1
30 Okt
8:30
Vitesse 22 JO8-2 - Nieuw West United SV JO8-1
30 Okt
8:30