Nieuwsbericht

Beste coördinatoren, trainers, elftalleiders,

Hierbij het programmaboekje (klik hier voor de bijlage) voor het Amsterdam Youth Indoor 2015 / Kwalificatie-Toernooi op 2, 3 en 4 januari. Lees voor aanvang van het toernooi het programmaboekje zorgvuldig door want naast het wedstrijdprogramma wordt hier nader ingegaan op de spelregels, fairplay en wat de zaalregels zijn gedurende het toernooi. Wij verzoeken u deze mail door te sturen naar alle personen binnen uw vereniging die betrokken zijn bij de deelname aan het Amsterdam Youth Indoor. Bij voorbaat onze dank hiervoor.

Als organisatie zijn we erg trots dat de samenwerkende partners van AFC Ajax zich massaal hebben ingeschreven voor deelname aan dit Indoor Event. Een zeer  gevarieerd deelnemersveld want naast de maar liefst 46 veldvoetbal-jeugdelftallen gaan ook  2 gerenommeerde zaalvoetbalteams deelnemen (HV/Veerhuys en Hovocubo).

Zoals reeds aangegeven in onze vorige mail kwalificeren zich de nummers 1, 2 en 3 van elke leeftijdscategorie (O8, O9 en O10) zich voor het BVO Toernooi op 10 en 11 januari. Ook in België worden gelijktijdig kwalificatie toernooien gespeeld waar ook de nummers 1, 2 en 3 zich  gaan plaatsen voor het BVO Toernooi in Nederland.

Tenslotte vragen wij u aandacht voor de volgende onderwerpen:

1 Omkleden; Wij verzoeken alle teams om reeds omgekleed ( in presentatiepak/trainingspak) naar Borchland te komen. Op Borchland hebben wij niet de beschikking over voldoende kleedkamers om alle teams te laten omkleden. Er zijn 4 kleine kleedruimtes ter beschikking waar zaalschoenen kunnen worden aangetrokken of scheenbeschermers kunnen worden omgedaan. De 4 kleedkamers worden niet afgesloten!! Tassen kunnen ook worden meegenomen naar de zaal waar voldoende ruimte is om ze gedurende de wedstrijd bij het team te plaatsen (achter de boarding). Een verzoek aan de ouders, laat waardevolle spullen van uw kind, zoals telefoons gewoon thuis of geef het aan de leider, één telefoon per team (coach) is ons inziens genoeg. Laat geld niet in de broekzakken zitten maar laat het beheren door één persoon van het team!!

2 Aanmelden: Alle teams moeten zich tussen 8.30 en 9.00 uur aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat, dat zich links achterin de zaal bevind.

O8:  aanmelden wedstrijdsecretariaat  vrijdag 2 januari tussen 8.30 uur en  9.00 uur  /  Aanvang toernooi 9.30 uur.
O9:  aanmelden wedstrijdsecretariaat  zondag 4 januari tussen 8.30 uur en  9.00 uur /  Aanvang toernooi 9.30 uur.
O10:aanmelden wedstrijdsecretariaat  zaterdag 3 januari tussen 8.30 uur en 9.00 uur /  Aanvang toernooi 9.30 uur.


3 Lunchpaketten:
 Voor elk team zijn er 10 lunchpakketten beschikbaar gesteld. Gelijk bij aanmelding bij het wedstrijdsecretariaat worden u 10 lunchpakketbonnen overhandigt.

4 Parkeren:  Borchland beschikt over een zeer ruime parkeerplaats waar u uw auto vrij kan parkeren. (geen parkeertarief)

5 Adresgegevens Borchland: Borchlandweg 6-12, 1099 CT Amsterdam

6 Routebeschrijving: Borchland ligt naast sportpark De Toekomst. Waar je normaal na de stoplichten links aanhield richting De Toekomst, draai je nu rechts het terrein van Borchland op, door de slagbomen. Daarna rij je door over het parkeerterrein, Restaurant/Sporthal Borchland ligt dan gelijk aan je rechterhand.

Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u altijd met ondergetekende of mede organisator Ricardo Hemmen (06-27 22 86 87 of ricardohemmen@gmail.com) contact opnemen.

Tenslotte wensen wij u een héél fijn uiteinde en zien u graag gezond en wel in het nieuwe jaar bij “Amsterdam Youth Indoor”.

Uitgelicht bericht

Beste leden, sponsors, ouders en ex-leden,

De landelijk van kracht geworden maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan doorkruizen onze veilingavond op 27 maart. Het bestuur ziet zich hierdoor genoodzaakt de veilingavond te verzetten naar vrijdag 15 mei 2020.

Met de huidige kennis van zaken verwachten wij dat rond die tijd het “normale leven” weer op gang kan komen en dat daardoor ook onze veilingavond voor iedereen veilig kan plaatsvinden. Dat is onze verwachting en daarom is deze datum nog onder voorbehoud.

Bedankt voor jullie begrip en wij hopen je te zien op vrijdagavond 15 mei!

Met sportieve groet,

Het Bestuur

——————–

Klik op de link om de kavels van dit jaar alvast te bekijken zodat je op de hoogte bent en tijdens de veiling avond een bod kan uitbrengen.

Kavels 2020

 

Beste sportvrienden,

Vrijdagavond 27 maart 15 mei vindt de jaarlijkse…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

LSVV JO12-1 - Vitesse 22 JO12-1
4 Apr
8:45
FC Uitgeest JO11-4 - Vitesse 22 JO11-3
4 Apr
9:00
Castricum FC JO13-2 - Vitesse 22 JO13-1
4 Apr
9:00
Vitesse 22 MO11-3 - Winkel MO11-2
4 Apr
9:15