Nieuwsbericht

Momenteel zitten wij aan het eind van onze tweede trainingsweek met, mede door de vakanties een nog niet complete groep.
Na het succesvolle afgelopen jaar is de verjonging wederom doorgezet mede door het stoppen van Rob Touber en Lennert Beentjes. Daar in de plaats zijn leuke enthousiaste A junioren overgekomen waar er in ieder geval 1 zijn debuut aanstaande zondag gaat maken tegen VVSB.

Aankomend jaar zal er nog meer ‘voetbal in relatie tot snelheid’ in de ploeg moeten komen dus vanuit dat oogpunt is het logisch dat in het eerste gedeelte van de voorbereiding (lees; voor de CAL cup ) er tegen sterke tegenstanders wordt gespeeld. In deze context zijn ook de wedstrijden tegen United Davo van afgelopen week, zondag VVSB en dinsdag DEM ingepland.

VVSB is al jarenlang de toonaangevende zondag vereniging in de bollenstreek want de club komt uit het mooie Noordwijkerhout. Afgelopen jaar eindigde de ploeg van trainer van Leeuwen op een keurige 2e plaats in de zondag topklasse, mede daardoor speelt VVSB eind augustus thuis tegen het andere Vitesse uit Arnhem voor de KNVB beker. Voor VVSB wordt het de 4 de oefenwedstrijd in de voorbereiding, en waar tegen HHC Harderberg nog werd verloren, werd er afgelopen zaterdag 1-1 gespeeld tegen Quick Boys en de laatste wedstrijd tegen zaterdag topklasser Rijnsburgse boys werd makkelijk en overtuigend gewonnen al doet de uitslag van 3-2 anders aan…
In maart werd er ook gespeeld door Vitesse’22 tegen VVSB, de uitslag toen in Noordwijkerhout was 4-1 voor VVSB waarbij er met vlagen door Vitesse’22 prima veldspel werd getoond.

Kortom als start affiche krijgt u de kans om de opbouw van Vitesse’22 aankomende zondag te zien tegen VVSB dus ik zou zeggen tot op de Puikman…

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 MO17-1 - Limmen MO17-2 (9-tal)
1 Jun
19:00
Vitesse 22 JO/MO - Vitesse 22 JO/MO
3 Jun
9:00
Vitesse 22 mini's - Vitesse 22 mini's
3 Jun
9:00
Vitesse 22 MO15 - Vitesse 22 MO15
3 Jun
10:30