Nieuwsbericht

Volgende week zondag gaat het amateur voetbalseizoen 2016-2017 weer van start met dit jaar toch wel een bijzondere competitie in 3B, met voor Vitesse’22 vele derby’s en andere zeer interessante wedstrijden. Voordat het voetbalgeweld weer in alle hevigheid gaat losbarsten wil ik graag aan de gehele Vitesse’22 familie mijn dank uitspreken voor de steun en waardevolle tijd die ik als hoofdtrainer van de zondagselectie hebt mogen meemaken.

Gedurende de vier intensieve seizoenen heb ik alles meegemaakt wat Vitesse ’22 (gelukkig) zo bijzondere maakt en waar iedereen best trots op mag zijn. Het is onmogelijk om alles hier te benoemen maar enkele kenmerkende zaken wil ik wel met u delen wat er de afgelopen jaren rond de totale selectie heeft plaats gevonden, deels vanuit de doelstelling van het hoofdbestuur en deels vanuit mijn visie op prestatie gericht selectie voetbal zonder het DNA van de vereniging aan te tasten.

Begonnen in het eerste seizoen met een zeer kleine niet complete staf zijn we door gegroeid met een zeer complete totale staf waar elke avond minimaal 3 trainers op het veld stonden en er tevens bijna elke training ook een keeperstrainer aanwezig was. En op de donderdag was er in de vorm van Hans Touber ook nog een coördinatie trainer aanwezig. Op medisch gebied elke trainingsavond en bij beide selectie teams ook op de wedstrijddagen verzorging . Tegenstanders werden de laatste 2 jaar elke week geanalyseerd. Samenwerking met de praktijk van Kees Rootjes werd geoptimaliseerd, kortom wij gingen van een kleine niet complete staf naar een staf waar menig hoofdklasser jaloers op kan zijn .

Mede door bovenstaande is de verjonging de afgelopen jaren bijna geruisloos verlopen en ook gewoon zeer succesvol geweest en staat er nu weer een jonge volwassen selectie waar Vitesse’22 de aankomende jaren gewoon weer veel plezier in de 3de klasse aan kan beleven.

Ook op sportief gebied zijn er mooie dingen ontstaan. Denk aan het halen van de na-competitie, denk aan bovenin mee draaien in zowel in de 2de klasse als in de 3 de klasse en natuurlijk ook de KNVB beker tegen IJsselmeervogels, promotie 2de elftal en vele andere mooie momenten. Helaas zijn wij ook niet ontsnapt aan degradatie naar de 3de klasse maar eerlijk is eerlijk voor de ontwikkeling van de jeugdige selectie en de kantine was het afgelopen jaar prima.

Boven in mijn dankwoord spreek ik van een Vitesse’22 familie en die omschrijving is ook meer dan terecht want ook hebben we het afgelopen jaar hele verdrietige momenten meegemaakt binnen de club die wel met elkaar waardevol en liefdevol zijn opgevangen bv bij overlijden in de familie Jacobs , Bakker en Poel maar ook het overlijden van onze Cor en het overlijden van een van onze trouwste supporter Cees Louter van de supporters club Blauw Zwart die ondanks zijn ziekte elke wedstrijd bezocht.

U zult begrijpen dat het onmogelijk is om de afgelopen 4 jaar alles samen te vatten. Ik heb ook aan Rolf en Dub (echt twee super gasten!) beloofd om dat niet te doen in ieders belangJ.

Nogmaals iedereen bedankt voor de afgelopen jaren die het mij mogelijk hebben gemaakt om met veel plezier hoofdtrainer van Vitesse ’22 te zijn. Veel succes aankomend jaar en uiteraard al het goeds buiten het voetbal om want tenslotte blijft voetbal zeker ook bij Vitesse’22 de belangrijkste bijzaak.

GR Patrick van der Fits

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Alkmaarsche Boys 6 - Vitesse 22 7
30 Maa
20:00
FC Uitgeest VR18+1 - Vitesse 22 VR18+1
31 Maa
20:00
Vitesse 22 VR18+1 - EVC VR18+1
31 Maa
20:30
WSV 1930 VR18+1 - Vitesse 22 VR18+1
31 Maa
21:30