Nieuwsbericht

In de afgelopen 2 maanden is het jullie misschien wel opgevallen dat er op de woensdagavonden wedstrijden werden gespeeld. Echter waren dit niet zomaar wedstrijden, dit waren wedstrijden onder toeziend oog van Mike van der Roest. Mike is docent opleiding BOS van de KNVB, waar BOS staat voor Basis Opleiding Scheidsrechter. In deze afgelopen 2 maanden zijn 20 scheidsrechters, waaronder 9 van Vitesse’22, opgeleid tot volwaardig door de KNVB erkend clubscheidsrechter.

Het is een nieuwe pilotopleiding van de KNVB, waar de focus ligt op praktijk in plaats van theorie. Uiteraard hoort nog steeds theorie bij de basisstof, maar de opleiding wil door middel van praktijk de scheidsrechter ontwikkelen. Onder deze praktijk vallen niet alleen de cursusavonden, maar vooral de wedstrijden die de scheidsrechter in de loop van de cursus zélf fluit. De club begeleidt de scheidsrechter met behulp van een rapport en stelt ontwikkelpunten, die bekend worden gemaakt aan Mike. Op deze manier is vooruitgang simpel te herkennen en zijn doelen gemakkelijk te stellen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat alle scheidsrechters met vlag en wimpel zijn geslaagd!

Samen met FCC, FC Uitgeest, ADO ’20 en DEM is het mogelijk gemaakt om de BOS cursus bij Vitesse’22 te organiseren en daarvoor wil Vitesse’22 deze clubs even speciaal bedanken. Deze clubs hebben iedere avond hun hoofd laten zien en daarmee laten merken de opleiding van scheidsrechters belangrijk te vinden. Naast het bedankje voor de clubs wil Vitesse’22 in het bijzonder Mike van der Roest bedanken, dat hij in zijn vrije tijd het mogelijk heeft kunnen maken deze 20 scheidsrechters op te leiden tot geweldige clubscheidsrechters!

We hopen deze scheidsrechters nog lang te mogen zien in het voetbal, want aan talentvolle scheidsrechters is er nooit genoeg.

Scheidsrechterscommissie Vitesse ’22

DSC_0592 DSC_0593 DSC_0594 DSC_0595 DSC_0596 DSC_0603

Uitgelicht bericht

Update 25 september 2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

SPORTERS

  • Er zijn geen beperkingen tijdens het sporten zelf
  • Kleedkamers zijn open voor gebruik

KANTINE EN TERRAS

  • Geen beperking voor afhalen van eten en drinken in de kantine en bij terrasgebruik
  • Voor zittend eten en drinken in de kantine is een coronatoegangsbewijs vereist voor personen ouder dan 13 jaar
  • Kantine en terras sluiten uiterlijk om 24.00 uur

VERVOER UITWEDSTRIJDEN

  • wanneer er vanwege sportactiviteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten dragen personen vanaf 13 jaar een mondkapje;

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

RKDES 2 - Vitesse 22 3
28 Okt
20:00
Vitesse 22 JO9-4 - Velsenoord FC JO9-1
30 Okt
8:30
Vitesse 22 MO8-1 - TOB Rksv JO8-1
30 Okt
8:30
Vitesse 22 JO8-2 - Nieuw West United SV JO8-1
30 Okt
8:30