Nieuwsbericht

In de afgelopen 2 maanden is het jullie misschien wel opgevallen dat er op de woensdagavonden wedstrijden werden gespeeld. Echter waren dit niet zomaar wedstrijden, dit waren wedstrijden onder toeziend oog van Mike van der Roest. Mike is docent opleiding BOS van de KNVB, waar BOS staat voor Basis Opleiding Scheidsrechter. In deze afgelopen 2 maanden zijn 20 scheidsrechters, waaronder 9 van Vitesse’22, opgeleid tot volwaardig door de KNVB erkend clubscheidsrechter.

Het is een nieuwe pilotopleiding van de KNVB, waar de focus ligt op praktijk in plaats van theorie. Uiteraard hoort nog steeds theorie bij de basisstof, maar de opleiding wil door middel van praktijk de scheidsrechter ontwikkelen. Onder deze praktijk vallen niet alleen de cursusavonden, maar vooral de wedstrijden die de scheidsrechter in de loop van de cursus zélf fluit. De club begeleidt de scheidsrechter met behulp van een rapport en stelt ontwikkelpunten, die bekend worden gemaakt aan Mike. Op deze manier is vooruitgang simpel te herkennen en zijn doelen gemakkelijk te stellen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat alle scheidsrechters met vlag en wimpel zijn geslaagd!

Samen met FCC, FC Uitgeest, ADO ’20 en DEM is het mogelijk gemaakt om de BOS cursus bij Vitesse’22 te organiseren en daarvoor wil Vitesse’22 deze clubs even speciaal bedanken. Deze clubs hebben iedere avond hun hoofd laten zien en daarmee laten merken de opleiding van scheidsrechters belangrijk te vinden. Naast het bedankje voor de clubs wil Vitesse’22 in het bijzonder Mike van der Roest bedanken, dat hij in zijn vrije tijd het mogelijk heeft kunnen maken deze 20 scheidsrechters op te leiden tot geweldige clubscheidsrechters!

We hopen deze scheidsrechters nog lang te mogen zien in het voetbal, want aan talentvolle scheidsrechters is er nooit genoeg.

Scheidsrechterscommissie Vitesse ’22

DSC_0592 DSC_0593 DSC_0594 DSC_0595 DSC_0596 DSC_0603

Uitgelicht bericht

Beste leden, sponsors, ouders en ex-leden,

De landelijk van kracht geworden maatregelen om de verspreiding van het coronavirus geven nog geen mogelijkheid om de veiling door te laten gaan. Binnenkort komen wij weer bij elkaar om een nieuwe datum te bespreken. Deze zullen wij dan zo spoedig mogelijk communiceren.

Met sportieve groet,

Het Bestuur

——————–

Klik op de link om de kavels van dit jaar alvast te bekijken zodat je op de hoogte bent en tijdens de veiling avond een bod kan uitbrengen.

Kavels 2020

 

Beste sportvrienden,

Vrijdagavond 27 maart 15 mei vindt de jaarlijkse clubveiling plaats. Vanaf 20.00 uur trappen de veilingmeesters af om fantastische kavels te veilen.

Heb je zin in een spetterende avond en bied je mee om de opbrengst voor onze vereniging zo hoog mogelijk te maken?

Iedereen is van harte welkom, dus zet de datum in je agenda. We houden je via onze website…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Kolping Boys JO12-3 - Vitesse 22 JO12-2
6 Jun
0:00
Vitesse 22 JO11-2 - Castricum FC JO11-2
6 Jun
0:00
Vitesse 22 JO11-1 - Fortuna Wormerveer sv JO11-2
6 Jun
0:00
Bloemendaal JO12-1 - Vitesse 22 JO12-1
6 Jun
0:00