Nieuwsbericht

Al een tijdje gaat het heel goed met de meiden van Vitesse’22. Er wordt met veel plezier gevoetbald en op een steeds beter niveau gespeeld. De inspanningen op de trainingen van de afgelopen jaren weerspiegelen zich in de resultaten. Afgelopen jaar heeft de Meiden B1 hoog meegedraaid in de 1ste klasse en zijn de Meiden E1 kampioen geworden. Dit jaar komt Vitesse’22 met een dames seniorenteam, het resultaat van jaren goede trainingen. De meiden zijn erg enthousiast gebleven en gaan met zeer veel zelfvertrouwen starten in de 5de klasse.

Bij Vitesse’22 is veel talent aanwezig en de zeer gemotiveerde en uitgebreide trainersstaf zal haar uiterste best doen om het meidenvoetbal naar een hoger niveau te brengen. Voor het komend seizoen is het gelukt om Leah Schoffelmeer aan te trekken. Zij is docente lichamelijke opvoeding en heeft  jarenlang op een hoog niveau gevoetbald (Fortuna Wormerveer, Topklasse dames).  Zij gaat samen met Jan Piet Luijckx, ook docent lichamelijke opvoeding, de kar trekken om het meidenvoetbal die plek te geven die het verdient. De trainers worden ondersteund door jonge talenten die graag meehelpen met de trainingen. Denise Brakenhoff, Iris Rouw, Anouschka Hilferink en Sharon Brakenhoff zijn talentvolle voetbalsters die hun voetbalkwaliteiten  graag willen inzetten om andere meiden beter te maken en plezier te geven in het voetbal. Voor de club een zeer goede ontwikkeling en dit past precies bij de visie van Vitesse’22 om samen met een ervaren iemand de trainingen te verzorgen!

De meiden starten 20 augustus met de trainingen en zien met veel vertrouwen het seizoen tegemoet!
Voor meer informatie kunt u bellen naar:
Leah Schoffelmeer : 06-13534245
Jan Piet Luijckx      : 0251-679549

Op de foto de trainersstaf (van links naar rechts): Iris Rouw, Jan Piet Luijckx, Pieter Brakenhoff, Leah Schoffelmeer, Hendri Rouw, Denise Brakenhoff, Jeroen Tromp, Ron Limmen, Anouschka Hilferink, Bas de Groot, Aimée Hurkmans en Martijn Kool. Op de foto ontbreekt Sharon Brakenhoff.

Uitgelicht bericht

Update 25 september 2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

SPORTERS

  • Er zijn geen beperkingen tijdens het sporten zelf
  • Kleedkamers zijn open voor gebruik

KANTINE EN TERRAS

  • Geen beperking voor afhalen van eten en drinken in de kantine en bij terrasgebruik
  • Voor zittend eten en drinken in de kantine is een coronatoegangsbewijs vereist voor personen ouder dan 13 jaar
  • Kantine en terras sluiten uiterlijk om 24.00 uur

VERVOER UITWEDSTRIJDEN

  • wanneer er vanwege sportactiviteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten dragen personen vanaf 13 jaar een mondkapje;

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Hoofddorp s.v. 8 - Vitesse 22 7
24 Okt
11:00
Vitesse 22 5 - WSV 1930 3
24 Okt
11:00
Vitesse 22 4 - Velsen Rkvv 4
24 Okt
11:00
Vitesse 22 2 - Limmen 2
24 Okt
11:00