Nieuwsbericht

Iedereen kan iets doen! Van 10 t/m 16 april 2022 vindt de jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting plaats. Om deze week tot een succes te maken, is de Hartstichting op zoek naar zoveel mogelijk collectanten. Tijdens de collecteweek komen de collectanten in beweging voor een gezond hart voor iedereen.

Sabine (34) collecteert al 10 jaar voor de Hartstichting: ‘Collecteren is een mooie bezigheid om anderen te helpen en sociale contacten te leggen.’

Iedereen een gezond hart, dat is de droom van de Hartstichting. Al meer dan 55 jaar investeren we in onderzoek en innovaties op het gebied van preventie en zorg. De jaarlijkse collecte is daarbij onmisbaar.

 Sabine: “Tegen mensen die twijfelen, zeg ik altijd: ‘Je doet het natuurlijk in de 1e plaats voor anderen, maar je haalt er ook veel voor jezelf uit’. Dat meen ik echt. Je leert je wijk goed kennen, doet sociale contacten op in je buurt. Zeker als je ergens net woont. Ik heb al mooie contacten zien ontstaan. Zo ken ik een aantal mensen die door de collecte goede vrienden zijn geworden. En je weet dat er met de opbrengst belangrijk onderzoek gedaan wordt om hart- en vaatziekten in de toekomst te verminderen en beter te behandelen”.

Meld je aan

Meedoen is makkelijk! Je loopt in je eigen wijk, en duurt ongeveer twee uurtjes.
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Paul Kok, Pauluskok@gmail.com mobiel: 06.53153214
Of via www.hartstichting.nl/wordcollectant of bel met 070 – 315 56 95.

Over de Hartstichting
Iedereen een gezond hart, dat is de droom van de Hartstichting. Want een gezond en sterk hart is de motor achter je dagelijkse portie energie. Al meer dan 55 jaar ondersteunen wij alle harten van Nederland. We investeren in onderzoek en innovaties op het gebied van preventie en zorg. Maar net zo belangrijk vinden wij het om Nederlanders te helpen hun hart te kennen en goed voor hun hart te zorgen. Daarom dragen wij bij aan oplossingen om harten gezond te houden, snelle hulp te bieden als iedere minuut telt, hartproblemen eerder op te sporen en steeds beter te behandelen. Zo voorkomen we samen dat mensen hartpatiënt worden of onnodig (over)lijden aan een hartziekte. Want met een gezond hart haal je meer uit het leven.

Lees meer over onze doelen en oplossingen op hartstichting.nl/dit-doet-de-hartstichting

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO9-1 - SVA JO9-1
7 Jun
18:30
Toernooi Geel-Wit - Vitesse'22 JO16-1
9 Jun
19:00
Vitesse 22 MO20-1 - HSV MO20-1
10 Jun
11:00
Vitesse 22 MO17-1 - Foresters MO17-1
10 Jun
11:00