Nieuwsbericht

Onze ‘razende’ reporter is weer terug van even weggeweest. Deze keer interviewt John Baltus, Astrid Oosterhuis in de rubriek: Dit is Vitesse voor mij.

Regelmatig wordt er vanuit alle hoeken gezegd Vitesse ’22, dat zijn wij!. Maar wie zijn wij eigenlijk? Vanuit die vraag staat er regelmatig een Vitessenaar centraal. In een interview proberen wij er achter te komen wat deze hoofdpersoon bindt aan Vitesse ’22. Hiervoor selecteren we elke maand 11 vragen die het best bij de hoofdpersoon passen.

1. Hoe lang ben je al lid van Vitesse ’22 of doe jij vrijwilligerswerk voor onze mooie club?

Eerst een stukje geschiedenis. Haar zwager Robert Steur kon het volgende vertellen bij het nemen van de keuze waar haar zoons gingen voetballen. Of Vitesse ’22 of SCC. Bij Vitesse ging je spelen om te leren voetballen en bij SCC ging voor je derde helft. Zo is zij toegetreden tot ons vrijwilligerslegioen. Zij heeft nu al 9 jaar de gastouders onder haar hoede.

2. In welk team speel je kinderen?
Haar oudste zoon Youri speelt in de selectie van de A-junioren. De middelste zoon Menno die speelt bij de B-junioren. En de jongste telg van het gezin speelt in de selectie van de D-junioren.

3. Wat was je favoriete positie in het veld?
Van haar kinderen is het duidelijk dat hun voorkeur bij de “Aanval” ligt . Terwijl Astrid lekker in de luwte de gastouders regelt.

4. Wat voor functie bekleed jij bij onze club?
Tsja, coördinator van de gastouders. Dit houdt in dat zij de gastouders voor het gehele seizoen inpland. Ze houdt uiteraard een oogje in het zeil dat de ouders goedgemutst en glimlachen alle teams ontvangen vanonder het welbekende ”Twiskhuisje”. Ook verzorgd zij de consumptiebonnen voor de scheidsrechters en hangt de wedstrijdschema’s op in het eerder genoemde huisje.

5. Wat doe jij in je vrije tijd?
Als alleenstaande ouder is het voetbal voor en voetbal na. Lekker lezen en natuurlijk shoppen met vriendinnen met afsluitend etentje.

6. Wat vind je bij Vitesse ’22 goed gaan en wat kan er verbeterd worden?
Het is sowieso een erg gezellige vereniging waar ook de derde helft goed tot zijn recht komt! Zij zou graag zien dat er nog meer en beter gecommuniceerd word. Het zou mooi zijn dat er hierdoor nog meer enthousiaste ouders/spelers hun steentje bijdragen.

7. Heb je een idee hoe we dat kunnen verbeteren?
Met kortere, heldere lijnen en meer gebruikmaken van de website. Tevens heeft zij de wens om samen met de ouders de verschillende taken en informatie te bespreken. Hierdoor wordt er veel meer duidelijk en is men tijdig op de hoogte van allerlei belangrijke zaken rondom het team en de wedstrijden.

8. Als je de keuze had welke rol/functie zou je bij Vitesse’22 willen bekleden?
Coördinator van de gastouders is een meer dan prima functie voor Astrid. Maar zij geeft tijdens het interview aan dat dit haar laatste seizoen is. Dus wie gaat Astrid opvolgen?

9. Als je aan al je jaren bij Vitesse’22 denkt wat is je dan het meest bijgebleven?
De laatste “Ik hou van Holland” staat haar nog met veel plezier bij. Het was voor haar een “aparte” avond. Ook de eerste bezochte veiling met Hein Poel als Sinterklaas leeft nog voort in haar herinneringen.

10. Het is het jaar 2022. Hoe moet Vitesse ’22 er dan uit zien…wat is er dan veranderd?
De locatie mag niet veranderd zijn!! Onze eerste team heeft de nu ingeslagen weg naar boven gevonden. Hoe mooi is het wanneer vanuit de nieuwe kantine in 2022 over alle velden heen kan kijken. Oftewel een terras op de eerste verdieping… Mhh,dat zou een wens van mij kunnen zijn…..

11. Wie is de volgende Vitessenaar die we volgens jouw moeten interviewen? En waarom? Wie dat is en wat zijn of haar motivatie is, wordt duidelijk in de volgende :” Dit is Vitesse ’22 voor mij! Met … Amber Wuring . Astrid vindt dat het hoog tijd wordt dat men weet wat Amber Wuring  allemaal voor Vitesse ’22 doet.

Met sportieve groet,
Uw verslaggever John Baltus

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO9-1 - SVA JO9-1
7 Jun
18:30
Toernooi Geel-Wit - Vitesse'22 JO16-1
9 Jun
19:00
Vitesse 22 MO20-1 - HSV MO20-1
10 Jun
11:00
Vitesse 22 MO17-1 - Foresters MO17-1
10 Jun
11:00