Nieuwsbericht

Gespannen gezichten bij de quiz.

Op zaterdag 6 november jl. was het eindelijk zover. Na een jaar van uitstel kon dit jaar weer één van de mooiste feesten van de club gehouden worden. De vrienden en vriendinnen van Vitesse’22 (VVV) konden zich weer aanmelden voor de gezellige feestavond. Hier werd direct gehoor aan gegeven en er kwamen ruim 130 vrienden en vriendinnen op de feestavond af.

Nadat iedereen zich had geregistreerd via een QR code, kon de avond starten met heerlijk stamppotten en overige lekkernijen zoals erwtensoep met roggebrood. Dit was fantastisch goed verzorgd door onze vrienden van Snackbistro de Toren. Nadat iedereen een goede bodem had gelegd, heette Dennis Boeters iedereen namens de sponsorcommissie van harte welkom. De avond kon nu echt van start gaan en was verder in handen van Bas & Peter van Quizzards uit Zwaag. Deze heren hadden een 2 uur durende quiz in elkaar gezet met daarin hilarische fragmenten en uitdagende vragen. Uiteraard konden de muziekvragen in de laatste ronden niet ontbreken en ging menig vriend of vriendin op de banken staan. 

De winnaars van de quiz

Aansluitend werden de goede doelen weer kenbaar gemaakt, waar zoals elk jaar, de vrienden en vriendinnen uit konden kiezen. Dit jaar staat dat in het teken van ons jubileumjaar en kon men kiezen uit 3 activiteiten, die de 100 jaar commissie graag wil organiseren. De meeste stemmen gingen naar: “Bijzondere attracties / spelonderdelen bij de jeugdsportdag op 6 mei 2022’. Gezien het waanzinnige bedrag van € 10.000,- die 300 vrienden en vriendinnen hebben opgehaald, zal de 100 jaar commissie meerdere activiteiten organiseren die op het lijstje staan. Hoe gaaf is dat!

De avond werd weer groots afgesloten met de gezelligste DJ van Nederland, namelijk DJ Merijn. Hij zorgde ervoor dat iedereen zijn laatste energie er nog lekker uit kon dansen. Het was een geweldige avond, wat wellicht een prachtige voorproefje wordt van het jubileumfeest in mei 2022. 

Namens de Sponsorcommissie willen wij iedereen bedanken die deze avond mogelijk hebben gemaakt. Ook kijken we er naar uit om nieuwe vrienden of vriendinnen te verwelkomen. Dus ben je nog geen vriend van de club? Geef je dan snel op.

Bedankt vrienden en vriendinnen en tot volgend jaar! 

Groeten,
Martin, Hans, Dennis, Mike, David en Willem

Mocht je naar aanleiding van dit bericht ook Vriend- of Vriendin van Vitesse’22 worden, meld je dan aan door dit formulier in te vullen en aan ons toe te sturen.

Aanmelden Vriend- of Vriendin van Vitesse’22

In het fotoboek op deze site staan de foto’s die deze keer gemaakt zijn door:

shotbym.nl

 

Vrienden Van Vitesse 2021 Foto-album

 

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 Familie Toernooi - Vitesse 22 Familie Toernooi
4 Jun
11:00
Vitesse 22 JO9-1 - SVA JO9-1
7 Jun
18:30
Toernooi Geel-Wit - Vitesse'22 JO16-1
9 Jun
19:00
Vitesse 22 MO20-1 - HSV MO20-1
10 Jun
11:00