Nieuwsbericht

Vrijwilliger van het jaar (een echtpaar):

Gerdy Graafland en de Korjun de Boer

Gerdy

 • Heeft mede het damestrimvoetbal op de kaart
 • Was coördinatrice bij de jeugd
 • Hulp in de kantine

Korjun

 • Gastouder op zaterdagochtend
 • Fluiten
 • Vlaggen

Ze hebben 3 kinderen/zonen en menig ouderpaar van onze leden kan hier een voorbeeld aan hen nemen. Ze beseffen als geen ander dat een zaterdagse voetbalwedstrijd niet zo maar plaatsvindt, maar dat je in een vereniging vrijwilligers nodig zijn die iets regelen.

———————

Lid van Verdienste:

Jan Oldenhove

 • TC – Drijvende kracht achter de TC – regelt contacten met trainers
 • Geeft trainen: valt in als er een gat valt bijv. bij JO19/18
 • Licht: doet de trainingslichten uit als die vergeten zijn of aangezet zijn (op zaterdagavond) toen de schakelkast nog door iedereen opengemaakt kon worden
 • Leider van het tweede team – met Ronald Stam ontfermt hij zich op dit moment over het tweede team
 • Soep: Kampioen 1e: “Heeft er voor gezorgd dat het eerste team vorig jaar kampioen geworden is”. Jan en zijn partner Esther maken zelfgemaakte soep om dat op zondag te faciliteren. Dit wordt ook wel het Obelix-effect genoemd (obelix viel in de pan en heeft sindsdien bijzondere krachten).
 • Veilingcommissie: Niet aflatend enthousiasme om geld voor de club binnen te halen. Niet alleen op de veilingavond zelf, maar ook bij het organiseren van de evenementen zelf en bij het uitvoeren ervan.
 • Tafels, stoelen, stamtafel, buitenmeubilair – heeft er ook voor gezorgd dat er een stamtafel met logo, nieuwe stoelen en nieuwe tafelbladen in de kantine zijn. Daarnaast heeft hij er voor gezorgd dat er nieuw buitenmeubilair staat.

———————–

“De tweeling” Jan Schram en Gerard Kuijs

 

Ze worden niet gehuldigd omdat ze jarig waren. Gerard (70) vorige week en Jan (71). Vandaag zijn ze in ieder geval even oud.

Ze zijn al jaren consul en keuren de velden op zaterdag. Dit zijn vrijwilligerstaken die bij een groot aantal ouders vaak niet meteen op het netvlies staan. Er wordt gewoon ‘wel of niet gevoetbald’, maar of iemand daar in de vroege ochtend een rol in heeft gespeeld? We willen het eigenlijk niet hardop zeggen, maar ik denk dat ze zich verheugen op slecht weer.

Na hevige regenval in de loop van de week wordt er vaak vrijdag al een kijkje genomen op de velden. Ze zijn  blij als ze met een hooivork de schade van de nacht toch teniet kunnen doen.

Het gaat goed met de club, we hebben meer teams en dat heeft zijn impact op starttijden op de zaterdagochtend, zo gaat bij Jan op zaterdagochtend de wekker 06.15 uur zodat hij op tijd is om de velden te keuren. Het is namelijk handig als er iets eerder bekend is dat de wedstrijden doorgaan of afgelast zijn.

Maar ze zijn niet alleen consul, ze zijn ook onderdeel van de maandagochtendploeg.  De kleedkamers zijn weer netjes geveegd. Ook zo’n vanzelfsprekendheid. Daarnaast geven ze – geheel onbezoldigd – op zondagmiddag gevraagd en ongevraagd hun advies aan trainer en spelers van het eerste.

———————–

Frank Veldt

Hier kan ik kort over zijn: 8 jaar – sinds 2011– ben je de Penningmeester van Vitesse geweest. Een van de mensen die zijn nek uitsteekt en zitting neemt in het bestuur. Voor deze inzet verdien je een speld. Maar we zien je ook elk jaar weer zitten als onderdeel van de Veilingcommissie om alle kavels en de opgebrachte gelden te registreren en er weer voor te zorgen dat de facturen gestuurd kunnen worden.

———————–

Ere-voorzitter voor het leven

Hans Kaandorp (aftredend voorzitter)

En als laatste Hans Kaandorp. Hans heeft de voorzittershamer, na 14 jaar in het bestuur zitting te hebben genomen en daarvan 10 jaar voorzitter te zijn geweest, overgedragen aan Jeroen Tromp die unaniem door de aanwezig leden tijdens de ALV verkozen werd als nieuwe voorzitter. De eerste daad van onze nieuwe voorzitter was het huldigen van Hans door een nieuwe functie toe te kennen. Hans is voor zijn diensten benoemd tot: “ere-voorzitter voor het leven”.

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO9-1 - SVA JO9-1
7 Jun
18:30
Toernooi Geel-Wit - Vitesse'22 JO16-1
9 Jun
19:00
Vitesse 22 MO20-1 - HSV MO20-1
10 Jun
11:00
Vitesse 22 MO17-1 - Foresters MO17-1
10 Jun
11:00