Nieuwsbericht

 

Onder het genot van de zon is zaterdag de 7e editie van het Heerenvoetbaltoernament verspeeld. Onder de bezielende leiding van 4 arbiters hebben 10 teams hebben gestreden om de fel begeerde Wisschelbokaal.

Aan het einde bleek ‘Arie moet blijven’ de sterkste van de teams. De beslissing moest echter wel afgedwongen worden door het nemen van strafschoppen. De ‘Mannen van Glas’ waren op dit punt toch breekbaar. Op de foto Dennis Zonneveld van ‘Arie moet blijven’  met de Wisschelbokaal .

De Heerenvoetballers deden hun naam in deze editie eer aan en lieten alle andere teams in de eindstand voorgaan. Zoals het hoort: “Gaat uw gang, na u”.

Uiteraard werden afloop – zoals de traditie voorschrijft – een aantal memorabele prijzen uitgereikt.

De prijs voor ‘den echten Heer’ werd  zeer terecht uitgereikt aan Pieter Brakenhoff.  Altijd netjes, regelt veel, altijd op tijd aanwezig.  ‘Statistisch den besten speler’ was de titel die toekwam aan Mauro Brenna. Meeste korte pasjes, meeste succesvolle pasjes, veel afgelegde kilometers. Hij won de (tweedehands) statistische bijbel van het betaalde voetbal.

De teamprijs ‘Champion Gentlemans Cup’ werd een prooi voor ‘Het Andere Oranje’. Correct spelend team, netjes gekleed, altijd goed gehumeurd en niet te beroerd om een bal uit de sloot te halen. De koperen bitterballenschaal mag door hen een jaar gebruikt worden.

Uiteraard ontbrak ook dit jaar de prijs voor de ‘Minst Waerdevolle Speler’ niet. Unaniem werd deze toegekend aan John Baltus. John ontbrak namelijk op het toernooi en toonde hiermee aan van geen waarde te zijn voor zijn Heerenvoetbalteam. Dit naast de andere keren dat hij verstek liet gaan wegend vage agenda-afspraken. John verdiende een oorkonde en een dikke sigaar.

Na het toernooi werd de Champions League finale op het scherm in de kantine gekeken. Robbert Steur voorspelde de uitslag juist. Hij ging met de titel ‘Profeet van de dag’ aan de haal en won de glazen bol.

Kortom : een geslaagde avond en we maken ons nu reeds op voor de 8e editie van dit evenement.

De volledige uitslag:

  1. 1. Arie moet blijven
  2. 2. Mannen van Glas
  3. 3. Het Andere Oranje
  4. 4. Enterij twee
  5. 5. Boter Reloaded, returns again (SEDRVVA)
  6. 6. Queens Park Rangers
  7. 7. Goud van Oud
  8. 8. Blue Train
  9. 9. Veeteraanen 1
  10. 10. Heerenvoetbal

 

Den Echten Heer:                                  Pieter Brakenhoff

Statisch den Besten Speler:                    Mauro Brenna

Den Minst Waerdevolle Speler:               John Baltus

Champion Gentlemans Cup:                  Het Andere Oranje met op de foto de trotse aanvoerder Jan Muys

 

 

 

 

 

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO8-3 - ODIN 59 JO8-6
25 Maa
8:30
Vitesse 22 JO8-4 - Velsen Rkvv JO8-4
25 Maa
8:30
Vitesse 22 JO9-3 - DEM (RKVV) JO9-4
25 Maa
8:30
Vitesse 22 MO9-1 - Stormvogels ijvv JO9-1
25 Maa
8:30