Nieuwsbericht

siem-admiraal

Op 1 oktober jl. is Siem Admiraal overleden, méér dan 55 jaar lid van onze supportersvereniging.

Wanneer Siem lid is geworden van Blauw-Zwart is helaas niet meer te achterhalen, maar dat is in elk geval wel vóór 1959 geweest. Met hem verliezen wij dus helaas niet alleen ons oudste lid, maar bovenal een aimabel mens binnen Vitesse’22.

Nadat hij door zelfstudie was opgeklommen van bakkersknecht en tijdschrijver bij de Hoogovens tot financieel medewerker aldaar, besloot hij die kennis ook te gaan inzetten voor Vitesse en Blauw-Zwart. In 1959 is Siem benoemd tot penningmeester van de supportersvereniging welke functie hij tot 1979 met volle inzet heeft vervuld. Van 1979 tot 1983 is Siem vervolgens gestrikt als leider van Vitesse 2. Ook dat werk heeft hij met ziel en zaligheid gedaan. Een van zijn vele specifieke activiteiten was onder meer het organiseren van feesten en partijen voor de selectie van Vitesse.

Bij ons laatste bezoek aan Siem dit jaar liet hij zich meerdere malen ontvallen dat hij destijds zijn bed wel bij Vitesse neer had kunnen zetten. Ook bij onze jaarlijkse ouderendagen was Siem samen met zijn vrouw Jo uiteraard een vaste bezoeker. Met zijn vaste maten Cor Zonneveld, Nico Beentjes en Ber Castricum speelde hij dan aan een speciaal voor deze “good-oldies” gereserveerde tafel. Ook dit jaar is Siem nog van de partij geweest en heeft ondanks zijn toen al aanwezige beperkingen voor de laatste keer volop kunnen genieten van zijn cluppie!

Wij zijn Siem veel dank verschuldigd voor alles wat hij voor Vitesse en voor onze supportersvereniging heeft gedaan!

Wij wensen zijn kinderen, hun partners en kleinkinderen, verdere familie en vrienden heel veel sterkte.
Moge de mooie en goede herinneringen aan Siem daarbij mede tot steun zijn.

Het bestuur van Blauw-Zwart.

 

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 Familie Toernooi - Vitesse 22 Familie Toernooi
4 Jun
11:00
Vitesse 22 JO9-1 - SVA JO9-1
7 Jun
18:30
Toernooi Geel-Wit - Vitesse'22 JO16-1
9 Jun
19:00
Vitesse 22 MO20-1 - HSV MO20-1
10 Jun
11:00