Nieuwsbericht

Onder het genot van de zon is zaterdag de 9e editie van het Heerenvoetbaltoernament gespeeld. Aan het einde van de strijd bleek ‘Jong & versleten’ toch niet zo versleten en pakte de fel begeerde Wisschelbokaal. De beslissing moest echter wel afgedwongen worden door het nemen van strafschoppen. De ‘Aapjes’ hadden hierop geen passend antwoord. De bekerwinnaar van de vorige editie ‘De Mannen van Glas’ moest het dit jaar met bronsch doen.

Uiteraard werden afloop – zoals de traditie voorschrijft – een aantal memorabele prijzen uitgereikt. De prijs voor ‘Den echten Heer’ werd uitgereikt aan Hans Opdam. Met zijn stijl van voetballen kon het niet missen dat hij er een keer met deze prijs van door zou gaan. De teamprijs ‘Champion Gentlemans Cup’ werd een prooi voor de Vettranen. Sportief spelend team, netjes gekleed, altijd goed gehumeurd en niet te beroerd om een bal uit de sloot te halen. Dit jaar werd de prijs voor ‘Den Minst Waerdevolle Speler’ geheel tegen de verwachting in niet aan een Ronnie of een Johnny uitgedeeld. Deze prijs zal dit keer uitgereikt worden nadat er onder de Heerenvoetballers een heuse stemming is gehouden. Een speciale oeuvreprijs was er voor Ron de Haan van HGAD (‘ Het Gaat Altijd Door’). Hij was de man met de meeste nominaties, maar telkens zonder prijs. ‘Den Ronden Haen’ werd zijn beloning. Na het toernooi werd de barbecue aangestoken en werd de Champions League finale op het scherm in de kantine gekeken.

Kortom: een geslaagde avond en we maken ons nu reeds op voor de jubileumeditie (10e) van dit evenement.

Elke vrijdagavond wordt er om 19:15 door de Heerenvoetballers een balletje getrapt. Iedereen is hierbij welkom. Nadat er ‘gepoot’ is, wordt de strijd in een ruim uurtje aangegaan.

De volledige uitslag:

Winnaar Wisschelbokaal: Jong en Versleten

Zilver: De Aapjes

Bronsch: De Mannen van Glas

4. Oud en Versleten

5. Vettranen

6. HGAD Het Gaat Altijd Door

7. Heerenvoetbal

8. FC Wageningen

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO/MO - Vitesse 22 JO/MO
3 Jun
9:00
Vitesse 22 mini's - Vitesse 22 mini's
3 Jun
9:00
Vitesse 22 MO15 - Vitesse 22 MO15
3 Jun
10:30
Vitesse 22 MO17 - Vitesse 22 MO17
3 Jun
10:45