Nieuwsbericht

Het op 11 mei 1922 opgerichte Vitesse ’22 heeft afgelopen weekend haar 95-jarig bestaan op grootse wijze gevierd. Op het tot feestterrein omgebouwde sportpark De Puikman werden voor jong en oud tal van gezellige, sportieve en vooral feestelijke activiteiten georganiseerd.

Op vrijdagavond werd het weekend afgetrapt met een wervelend optreden van The Frogs. De band die in de jaren 60 van de vorige eeuw furore maakte en de zaal van hotel Borst menigmaal op zijn kop zette, deed dat nu met de feesttent op De Puikman! Zaterdag was het de beurt aan de jeugd. In de ochtend was het de beurt aan de mini’s en de pupillen met een fantastische sport- en spelochtend. Er werden 10 spellen uitgezet die garant stonden voor een ochtend dikke pret! Vooral de hindernisbaan over het springkussen, het zak lopen en de snelheidsmeter waarbij je kon zien hoe hard je kan schieten vielen goed in de smaak. ’s Middags speelden de junioren een onderling WK “FIFA game”. Op een tiental schermen werd fanatiek gegamed, mooi om te zien dat Vitesse ook op de computer veel talent herbergt!

Zaterdagavond konden de voetjes wederom van de vloer. Kris Kross Amsterdam beet het spits af, en hoe! Het DJ collectief zette een wervelende show neer waarbij hedendaagse dancemuziek moeiteloos werd gecombineerd met bekende klassiekers uit de popmuziek. Het was niet helemaal toevallig dat de organisatie Kris Kross Amsterdam naar de feesttent op De Puikman had weten te lokken, want oprichters Sander en Jordy Huisman zijn beiden oud-speler van de jubilerende vereniging. Toen Sander en Jordy het podium hadden verlaten, zorgde de bekende coverband Sesam Sensation voor een passend vervolg van de avond. De in 1974 opgerichte band is na ruim 40 jaar aan de top uitgegroeid tot méér dan een begrip en is één van de meest geboekte bands van Nederland ooit. Op de Puikman maakten ze hun reputatie volledig waar! De band zette de tent in vuur en vlam en de 650 bezoekers genoten met volle teugen! Zondagmiddag werd het Sevens voetbaltoernooi voor senioren gespeeld. 21 teams, inclusief vijf damesteams verschenen aan de start en de bezoekers konden genieten van soms fraai spel. Op het A-veld speelde bovendien het vlaggenschip van de jubilerende vereniging haar laatste thuiswedstrijd, een eclatante 4-0 overwinning op WSV ’30 was een mooie bijdrage aan de feestvreugde. Aansluitend werd het feestweekend in de stralende zon afgesloten onder het genot van een drankje en de door slagerij Van Der Meer verzorgde broodjes hamburger, beenham en saté. DJ Arjan Smit verzorgde de muzikale omlijsting en voor de kinderen was er een fantastisch springkussen aanwezig. De prachtige middag was een fantastische afsluiting van een geslaagd weekend!

Foto’s van het evenement staan op deze pagina: Jubileum 95 jaar Vitesse’22

 

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

ADO 20 MO17-1 - Vitesse'22 + USA meiden MO17-1
21 Maa
17:30
Vitesse 22 JO14-1 - Vitesse 22 JO13-1
22 Maa
18:00
HSV MO17-1 - Vitesse'22 + USA meiden MO17-1
22 Maa
19:00
Succes MO15-1 - Vitesse 22 MO15-2
22 Maa
19:00