Nieuwsbericht

Twee jaar kon het kerstfeest bij Vitesse niet gevierd worden, maar op vrijdag 16 december barstte het feest weer los. Alle jongens en meiden van de O10 en O11 waren uitgenodigd om in de kantine kerst te vieren met spelletjes, eten en een kerstbingo met de enige echte Vitesse kerstman.

Om 17.00 uur stroomde de kantine vol met enthousiaste kinderen. Zij startten met een spelletjescircuit met spelletjes als stokken vangen, spiegelschrift, sjoelen, de spiraal en nog veel meer. Fanatiek werd er gestreden en lol gemaakt. Daarna was er voor iedereen een patatje met een snack.

En toen was het wachten op de kerstman.. De kinderen wachtten vol spanning met gezellige muziek maakte de kerstman zijn opwachting. Hij maakte een ronde door de kantine en sprong op één van de tafels en begroette de kinderen. Hij vertelde, dat zijn rendieren ook kwamen en er misschien al waren. De kinderen vlogen naar buiten om te kijken of de rendieren er al waren. Helaas waren deze niet gekomen. Daarna startte de kerstman met de kerstbingo. Aan de hand van een kerstverhaal over Vitesse moesten de kinderen hun bingobriefje vol krijgen. Voor elk kind was er een prijsje, van ballen, keepershandschoenen tot beachbal en surfboardjes. Tot slot vermaakte de kerstman de kinderen en ouders nog met een optreden waarbij hij op zijn kop ging staan. Het was een geslaagd kerstfeest waarbij de kerstman beloofde dat hij er volgend jaar weer bij is.
Klik hier voor meerdere foto’s.

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO8-3 - ODIN 59 JO8-6
25 Maa
8:30
Vitesse 22 JO8-4 - Velsen Rkvv JO8-4
25 Maa
8:30
Vitesse 22 JO9-3 - DEM (RKVV) JO9-4
25 Maa
8:30
Vitesse 22 MO9-1 - Stormvogels ijvv JO9-1
25 Maa
8:30