Nieuwsbericht

Begin oktober heeft Vitesse via  ClubCollect alle contributiefacturen voor het nieuwe seizoen verzonden. Door het overgrote deel van de leden is hierop actie ondernomen, meestal door een betaling via iDeal, maar ook door gebruikmaking van automatische incasso in 2 of 3 termijnen. Nog steeds is echter voor zo’n 5% van ons ledenbestand helaas geen betaalkeuze gemaakt dan wel helemaal géén enkele actie ondernomen. Dit ondanks meerdere herinneringen via mail, sms en/of whatsapp en vorige week zelfs na een persoonlijke brief op de deurmat.

Daarom is nu besloten aan ClubCollect opdracht te geven om, onder gebruikmaking van de afgegeven machtigingen daarvoor, nog deze week alle openstaande facturen automatisch te gaan incasseren.

Als ook deze automatische incasso niet lukt en de factuur  dus nog steeds “open” blijft staan, dan kan worden besloten een zogenoemde WIK-brief te verzenden waarin een allerlaatste herinnering wordt gestuurd om de contributie te voldoen. WIK staat voor Wettelijke IncassoKosten en biedt Vitesse de mogelijkheid de vordering aan te bieden bij een incassobureau!
In dat geval komen óók de wettelijke incassokosten voor rekening van het desbetreffende lid.

Wij hopen uiteraard dat het zover niet hoeft te komen.

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 MO17-1 - Limmen MO17-2 (9-tal)
1 Jun
19:00
Vitesse 22 JO/MO - Vitesse 22 JO/MO
3 Jun
9:00
Vitesse 22 mini's - Vitesse 22 mini's
3 Jun
9:00
Vitesse 22 MO15 - Vitesse 22 MO15
3 Jun
10:30