Nieuwsbericht

Op 19 april jl. vond op sportpark De Puikman het Mini EK plaats. Voor de 8ste maal in successie was Vitesse’22 de trotse gastheer van dit unieke evenement waarvoor alle Castricumse basisschoolleerlingen van groepen 1 t/m 4 waren uitgenodigd. Maar liefst 340 jonge talenten maakten hun opwachting en genoten van een middag vol voetbalplezier!

Natuurlijk mocht de wereldberoemde Castricumse clown Alfredo niet ontbreken bij dit kinderfeest. Na het openingswoord van Peter Lambert, hoofd jeugdopleiding van Vitesse ’22, verzorgde hij samen met de enthousiaste meiden van dansschool ClubMariz de warming up van de kinderen. Op de klanken van de laatste hit van Kinderen voor Kinderen dansten de kinderen zich warm en maakten ze zich gereed voor de inspanningen die zouden volgen. Vervolgens was het de beurt aan balkunstenaar Hugo Vliese, die met zijn superieure balbeheersing de monden van de kinderen deed openvallen en zorgde voor het laatste stukje inspiratie. Warm, gemotiveerd en geïnspireerd kon het EK dan eindelijk van start gaan!

Spelplezier en leren voetballen zijn de kernwaarden van de Vitesse opleiding en dat kwam perfect tot uiting in het spelletjescircuit dat voor de leerlingen van groep 1 en 2 was uitgezet op veld A en B. In groepjes ingedeeld per school werden de diverse spellen gespeeld, waarbij de nadruk in ieder spel lag op plezier maken, balbeheersing en uiteraard, scoren! Op de andere velden speelden de leerlingen van groep 3 en 4 het werkelijke EK, waarbij toplanden als Spanje, Duitsland en Frankrijk natuurlijk niet ontbraken. Vooraf konden de kinderen de vlag van het land waar ze voor uitkwamen op de wang laten schminken en veel scholen hadden hun schooltenues beschikbaar gesteld. Een kleurrijk gezicht op deze droge, frisse lentedag. In de pauzes van de spelletjes en wedstrijden genoten de kinderen van de heerlijke, door De Roset aangeboden, ijsjes en ook ontbraken de limonade en de chips niet! Nadat Peter Lambert alle vrijwilligers had bedankt, bleek bij de prijsuitreiking dat uiteindelijk iedereen een winnaar was! Alle talenten mochten een prachtige Vitesse ’22 bidon in ontvangst nemen en daarmee kwam een geslaagde middag aan een passend einde!

Meer foto’s staan in dit Fotoboek

Uitgelicht bericht

Update 03-03-2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

AVONDKLOK

 • Het is verboden om tussen 21.00 en 04.30 uur op de openbare weg te zijn.

SPORTERS

 • Leden onder 27 jaar mogen op het sportcomplex onbeperkt trainen en onderlinge wedstrijden zijn toegestaan
 • Onderlinge wedstrijden worden vooraf gereserveerd bij de wedstrijdsecretaris via wedstrijdsecretariaat@vitesse22.nl
 • Leden van 27 jaar en ouder mogen zeer beperkt trainen:
  • in groepjes van maximaal 2 personen
  • op 1,5 meter onderlinge afstand

GEBRUIK VAN KLEEDKAMERS

 • Kleedkamers zijn gesloten
 • Toiletgebruik is mogelijk

BEZOEKERS, OUDERS/VERZORGERS

 • Publiek bij trainingen of onderlinge wedstrijdjes is niet toegestaan
 • Ouders brengen kinderen tot aan de poort waar leiders de kinderen…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO9-5 - Vitesse 22 JO8-1
17 Apr
9:00
Vitesse 22 MO10-1 - Vitesse 22 MO9-1/JO8-2
17 Apr
9:00
Vitesse 22 JO8-3 - Vitesse 22 JO8-4
17 Apr
9:00
Vitesse 22 JO12-1/JO12-2 - Vitesse 22 JO11-1
17 Apr
9:00