Nieuwsbericht

Op 19 april jl. vond op sportpark De Puikman het Mini EK plaats. Voor de 8ste maal in successie was Vitesse’22 de trotse gastheer van dit unieke evenement waarvoor alle Castricumse basisschoolleerlingen van groepen 1 t/m 4 waren uitgenodigd. Maar liefst 340 jonge talenten maakten hun opwachting en genoten van een middag vol voetbalplezier!

Natuurlijk mocht de wereldberoemde Castricumse clown Alfredo niet ontbreken bij dit kinderfeest. Na het openingswoord van Peter Lambert, hoofd jeugdopleiding van Vitesse ’22, verzorgde hij samen met de enthousiaste meiden van dansschool ClubMariz de warming up van de kinderen. Op de klanken van de laatste hit van Kinderen voor Kinderen dansten de kinderen zich warm en maakten ze zich gereed voor de inspanningen die zouden volgen. Vervolgens was het de beurt aan balkunstenaar Hugo Vliese, die met zijn superieure balbeheersing de monden van de kinderen deed openvallen en zorgde voor het laatste stukje inspiratie. Warm, gemotiveerd en geïnspireerd kon het EK dan eindelijk van start gaan!

Spelplezier en leren voetballen zijn de kernwaarden van de Vitesse opleiding en dat kwam perfect tot uiting in het spelletjescircuit dat voor de leerlingen van groep 1 en 2 was uitgezet op veld A en B. In groepjes ingedeeld per school werden de diverse spellen gespeeld, waarbij de nadruk in ieder spel lag op plezier maken, balbeheersing en uiteraard, scoren! Op de andere velden speelden de leerlingen van groep 3 en 4 het werkelijke EK, waarbij toplanden als Spanje, Duitsland en Frankrijk natuurlijk niet ontbraken. Vooraf konden de kinderen de vlag van het land waar ze voor uitkwamen op de wang laten schminken en veel scholen hadden hun schooltenues beschikbaar gesteld. Een kleurrijk gezicht op deze droge, frisse lentedag. In de pauzes van de spelletjes en wedstrijden genoten de kinderen van de heerlijke, door De Roset aangeboden, ijsjes en ook ontbraken de limonade en de chips niet! Nadat Peter Lambert alle vrijwilligers had bedankt, bleek bij de prijsuitreiking dat uiteindelijk iedereen een winnaar was! Alle talenten mochten een prachtige Vitesse ’22 bidon in ontvangst nemen en daarmee kwam een geslaagde middag aan een passend einde!

Meer foto’s staan in dit Fotoboek

Uitgelicht bericht

Corona beleid Vitesse’22

29 augustus 2020

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

 • De richtlijnen van NOC*NSF zijn van toepassing – zie https://nocnsf.nl/sportprotocol
 • Volwassenen houden overal 1,5 meter afstand
 • Voor de veldindeling: kijk op https://www.vitesse22.nl/programma/
 • Kleedkamers mogen worden gebruikt en spelers mogen douchen – echter:
  • niet meer dan 8 volwassenen tegelijk in 1 kleedkamer
  • omkleden en douchen vindt plaats in 2 shifts; de leider regelt dit
 • In de kleedkamers komen alleen leiders en begeleiders – géén andere ouders
 • De kantine is open; men mag die alleen gebruiken via zitplaatsen
 • Volg de looproute in de kantine en gebruik de QR code bij de ingang voor het in- en uitchecken in de kantine
 • Hoest of nies je vaak, heb je ernstige hoofdpijn of je koorts? ga dan naar huis
 • Geef elkaar de ruimte!

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

SVW 27 JO15-3 - Vitesse 22 JO15-2
26 Sep
11:30
SVA JO13-1 - Vitesse 22 JO13-1
26 Sep
11:30
Vitesse 22 JO12-1 - Schagen United JO12-1
26 Sep
11:45
Vitesse 22 JO12-3 - DEM (RKVV) JO12-4
26 Sep
11:45