Nieuwsbericht

Op woensdag 22 April is voor de zesde keer in successie het mini WK voetbal bij Vitesse’22 georganiseerd. Alle scholen in Castricum waren aangeschreven om een middag lekker te komen voetballen op de Puikman. Hier werd massaal op gereageerd en zo deden er op deze woensdagmiddag bijna 250 kinderen mee aan het mini WK.

De kinderen waren verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën zodat er 3 verschillende spelcompetities waren. Voor de kinderen van groep 1 en 2 waren en diverse verschillende voetbalspelen uitgezet, terwijl groep 3 en 4 allebei een compleet toernooi afwerkten. Voor de kinderen was het een leuke ervaring om samen met hun klasgenoten de sportieve voetbalstrijd met andere scholen aan te gaan. Er werd ontzettend veel gescoord en alle kinderen deden hun uiterste best om goed te presteren met hun school. Na ruim 2 uur voetballen was de middag ten einde gekomen en kon iedereen lekker uitrusten. Gelukkig was de ijswagen van de Roset present om de oververhitte kinderen op een heerlijk ijsje te trakteren.

Tijdens de prijsuitreiking was iedereen een winnaar en alle scholen gelijk geëindigd. Nadat alle vrijwilligers bedankt waren voor hun inzet vertrokken alle kinderen met een blij gevoel en een mooie voetbaltas naar huis.

Al met al was het weer een zeer geslaagde middag waarbij heel veel kinderen kennis hebben gemaakt met het spelletje voetbal. Kinderen die nog geen genoeg hebben gekregen van het voetballen hebben dit seizoen nog 2x de kans om vrijblijvend mee te voetballen op zaterdagochtend. Dit kan op 9 Mei en op 23 Mei vanaf 9h15 op sportpark de Puikman.

Er staan meerdere foto’s in dit fotoboek op deze site en via deze link: JAlbum

DSC_0715

 

Uitgelicht bericht

Update 5 juni 2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

SPORTERS

  • Voor jeugdleden tot 18 jaar gelden geen beperkingen. Wedstrijden zijn toegestaan.
  • Leden van 18 jaar en ouder mogen op het sportcomplex onbeperkt trainen en alleen onderlinge wedstrijden zijn toegestaan
  • Buiten spelsituaties houden sporter van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand
  • (Onderlinge) wedstrijden worden vooraf gereserveerd bij de wedstrijdsecretaris via wedstrijdsecretariaat@vitesse22.nl
  • Kleedkamers zijn open
  • In binnenruimten is het dragen van mondkapjes verplicht vanaf 13 jaar

KANTINE EN TERRAS

  • De kantine en terras mogen open tot 22.00 uur; maximaal 50 personen elk
  • Reserveren, registratie en gezondheidscheck is verplicht
  • Reserveren kan…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

HGAD - Training
1 Aug
9:00
Vitesse 22 sel - Vitesse 22 sel
1 Aug
10:00
Vitesse 22 trim daames - Training
5 Aug
20:00
HGAD - Training
8 Aug
9:00