Nieuwsbericht

Afgelopen maandag is de Algemene Ledenvergadering gehouden. Geen speciale onderwerpen dit keer. Feestelijk hoogtepunt was het benoemen van een aantal vrijwillgerst tot lid van verdienste. Zij zijn vanuit de club genomineerd en werden deze avond in het zonnetje gezet.

Tot lid van verdienste zijn benoemd:

Joop Hollenberg

Joop verricht veel werk voor de PR/sponsorcommissie en is één van de drijvende krachten achter onze supportersvereniging Blauw Zwart. Hij verzorgt de poortloterij en heeft menig fotoreportage achter zijn naam staan

Henny Reijnders

Henny is al vele jaren actief binnen Vitesse. Samen met Joop het gezicht van Blauw Zwart, en is het operationele hart van de financiële commissie. Hij heeft in die rol al menig voordeel voor Vitesse weten te behalen.

Sjaak Lute

Sjaak is voorzitter van de kantinecommissie en zwaait al weer een aantal jaren de scepter in onze prachtige kantine. Daarnaast is hij jaren leider van het 1e team geweest en heeft hij zijn klus- en laskunsten op menig doeltje getoond.

Henk Poel

Henk is nu 12 ½ jaar prominent lid van de Gebouwen en Terreinencommissie. Heeft veel muren gemetseld en is daarnaast ook als leider, trainer en scheidsrechter actief geweest.

De leden van verdienste kregen van voorzitter Hans Kaandorp de bijbehorende Vitesse-versierselen opgespeld en werden voorzien van een taart van sponsor de Roset.

Tot vrijwilliger van het jaar is Ron Limmen gekozen. Ron is op vele fronten actief binnen Vitesse. Het afgelopen seizoen heeft hij (met assistentie) gezorgd dat de voormalige reproruimte omgetoverd werd tot een mooie ruimte voor de materialen. Daarnaast onderging ook het ballenhok een opknapbeurt.

Voorafgaand aan de benoemingen gaf het bestuur met steun van de commissies uitleg over het afgelopen seizoen. Frank Veldt eindigde dit onderwerp met een toelichting op de financiele overzichten. Daaruit blijkt dat we vorig seizoen met een negatief resultaat hebben afgesloten. Door de bijzondere baten van de veiling is het explotatieresultaat echter ruim positief. Hierop verleende de ALV het bestuur decharge voor het gevoerde financiele beleid.

Hierna ging het bestuur nog in op een aantal speerpunten. Deze worden het komende seizoen gevormd door drie B’s: Binnenhalen, Behouden en Breedtesport. Extra inzet zullen we plegen op het werven van nieuwe leden. De open dag dit weekend is hier een voorbeeld van. Daarnaast willen we onze leden behouden door een prettig voetbalklimaat (recreatief en prestatief) te scheppen. Met name zullen we aandacht schenken aan de traditionele lichtingen (pubers) die afhaken. Een derde B wordt gevormd door de Breedtesport. We blijven ideeen ontwikkelen om zoveel mogelijk mensen aan onze vereniging te binden. Denk hierbij vooral aan recreatieve vormen.

Vermeldenswaardig is verder dat we een grote technische commissie hebben gevormd welke nu uit 9 personen bestaat. Hiermee gaat de wens in vervulling om ons met veel inzet te richten op de kwaliteit van de trainingen.

De avond werd afgesloten met een drankje, waarbij weer genoeg ideeen voor het komende seizoen naar voren kwamen.

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 MO17-1 - Limmen MO17-2 (9-tal)
1 Jun
19:00
Vitesse 22 JO/MO - Vitesse 22 JO/MO
3 Jun
9:00
Vitesse 22 6 - Buitenboys sc. 4
3 Jun
16:00
Vitesse 22 Familie Toernooi - Vitesse 22 Familie Toernooi
4 Jun
11:00