Nieuwsbericht

Beste Vitessemensen,

Ik wil iedereen van harte welkom heten op deze nieuwjaarsreceptie nu het weer mag en kan.

Wat men mij niet vertelde bij mijn aanstelling als voorzitter dat je op nieuwjaarsdag een toespraak moet houden nadat je een zware nieuwjaarsnacht hebt gehad, maar goed nu ik hier toch sta
kijk ik graag even met jullie terug naar 2022 en vooruit naar 2023.

We hebben een geweldig jaar achter de rug met het 100-jarig bestaan van onze club met vele activiteiten en festiviteiten, het is mooi om met een goed gevoel hierop terug te kijken met de hoogtepunten in mei, alles georganiseerd door de commissie 100 jaar die allen terecht zijn benoemd als lid van verdienste.

Ook de sponsorcommissie, die hieraan heeft bijgedragen is benoemd en in de bloemetjes gezet als vrijwilligers van het jaar. Ook de boekcommissie heeft een prachtig boekwerk nagelaten die het inzien meer dan waard is. Er zijn nog exemplaren te koop. En als klap op de vuurpijl dan ook nog een kampioenschap van het eerste team en promotie naar de eerste klasse, chapeau!

Inmiddels zijn ze een goede middenmoter in de eerste klasse. Dit geeft vertrouwen in de kracht van onze selectie en in de manier waarop de trainers met de selectie om gaan.

Deze week hebben wij gesprekken gevoerd waarin de ambities van het bestuur en de ambities van de trainers zijn uitgesproken.

Met Arjan de Zeeuw hebben we voor het seizoen 2023-2024 reeds een mondelinge overeenkomst om ook als hoofdtrainer het eerste elftal te begeleiden. Wij zijn hier erg blij mee. Met Pim Touber zijn we nog in gesprek.

We slaan in 2023 een aantal nieuwe maar ook uitdagende wegen in.

Als vereniging zien we enkele uitdagingen op ons afkomen (stijgende prijzen, plannen van een spoortunnel, etc.) welke van invloed kunnen zijn op onze vereniging. Als bestuur willen we niet wachten op de effecten hiervan, maar willen we d.m.v. de bestuurlijke herziening een sterke verenigingsstructuur neerzetten waardoor we dit soort uitdagingen het hoofd kunnen bieden.

Zaken welke in 2023 meer vorm moeten krijgen zijn: een update van het beleidsplan van deze club, de vergroening/verduurzaming, initiatieven met supreme college, vrijwilligersbeleid, meiden in beeld en het installeren van een jeugdraad en aanpak voor verbeterde communicatie. We willen een toekomstbestendige vereniging zijn.

Het Zilveren Hert toernooi komt dit jaar, vanwege het ontbreken van een organisatiecommissie, te vervallen. Wij denken erover om in de plaats daarvan het familietoernooi te organiseren. Dat was ook op het afgelopen jubileum een groot succes en voortzetting daarvan lijkt ons goed om de binding tussen onze leden en hun families verder te versterken. Dit gaan wij uitwerken en u zult daarvan horen.

Op dit moment hebben we ook een bijna voltallig bestuur, echter zijn we nog op zoek naar één of twee personen, bij voorkeur vrouwen,om een evenwichtige afspiegeling te zijn van onze vereniging. Heb je interesse maak dat dan kenbaar bij een van de bestuursleden.

Een vereniging is niets zonder haar leden. Daarom wederom een groot compliment naar alle vrijwilligers van onze club van het afgelopen jaar, zonder jullie kan de vereniging niet draaien en bestaan zoals het nu gaat. Ook weer vandaag, dank jullie wel.

Op verzoek van de veilingmeester kondig ik aan dat op vrijdag 17 maart de veiling wordt georganiseerd.

Tot slot wil ik namens het bestuur met jullie een toost uitbrengen op het nieuwe jaar 2023 en wens jullie veel gezondheid en voetbalplezier toe. Proost.

Gert Stoppels
Voorzitter (a.i)

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO8-3 - ODIN 59 JO8-6
25 Maa
8:30
Vitesse 22 JO8-4 - Velsen Rkvv JO8-4
25 Maa
8:30
Vitesse 22 JO9-3 - DEM (RKVV) JO9-4
25 Maa
8:30
Vitesse 22 MO9-1 - Stormvogels ijvv JO9-1
25 Maa
8:30