Nieuwsbericht

Update

Helaas is maandagochtendploeg niet als Regio-winnaar uit de bus gekomen. Toch zijn wij er trots op dat de ploeg winnaar is geworden in de gemeente Castricum. Onderstaand een aantal foto’s waaruit blijkt dat zij erg veel en goed werk verrichten binnen de vereniging.

Wij wensen de Regio-winnaars veel succes met hun promotie.

onderhoud-gebouwen-en-terreinen-1 onderhoud-gebouwen-en-terreinen-2 onderhoud-gebouwen-en-terreinen-3 onderhoud-gebouwen-en-terreinen-4 onderhoud-gebouwen-en-terreinen-8 onderhoud-gebouwen-en-terreinen-15 onderhoud-gebouwen-en-terreinen-19 onderhoud-gebouwen-en-terreinen-22


 

De maandagochtend ploeg van Vitesse’22 is in de gemeente Castricum winnaar geworden met 54 stemmen. We gaan nu op voor de regiotitel, maar dat ligt niet meer in onze handen. Zie daarvoor het bericht hieronder.

Natuurlijk zijn wij er trots op dat 54 leden en/of bewonderaars van deze ploeg gestemd hebben. Zij weten als geen ander hoe veel werk deze mensen verzetten, en wat zou het mooi zijn als de ploeg tot één van de regio-winnaars gaat behoren. Wij duimen in ieder geval voor ze.

Lees hieronder hoe de verdere verkiezing in zijn werk zal gaan.


Regiotitels

De regio’s worden gevormd door het verzorgingsgebied van deze regionale dagbladtitels:

AD Algemeen Dagblad Clubheld
AD Rotterdams Dagblad Clubheld
AD De Dordtenaar Clubheld
AD Rivierenland Clubheld
AD Groene Hart Clubheld
AD Haagsche Courant Clubheld
AD Amersfoortse Courant Clubheld
AD Utrechts Nieuwsblad Clubheld
PZC Clubheld
ED Clubheld
Brabants Dagblad Clubheld
BN DeStem Clubheld
Tubantia Clubheld
De Stentor Clubheld
De Gelderlander Clubheld

De 15 regiowinnaars worden verkozen door de redacties van de betreffende dagbladen. De redacties zijn volledig vrij in hun keuze bij het bepalen van de regiowinnaars (het aantal stemmen is niet per se doorslaggevend). Op 21 november 2016 worden de regiowinnaars bekend gemaakt.

Award Uitreiking 30 november
Op 30 november is de feestelijke Award Uitreiking. Op deze avond komen alle 15 regiowinnaars bij elkaar en zullen zij een deskundige jury overtuigen waarom hij of zij de titel Clubheld van de Amateursport 2016 verdient.  Alle regiowinnaars dienen op deze avond aanwezig te zijn om kans te maken op de hoofdprijs van €10.000,- voor de club. De regiowinnaars die op plek 2 t/m 15 eindigen ontvangen een Bol.com waardecheque t.w.v. €400,-


Het originele bericht!

De mensen van de maandagochtendploeg van Voetbalvereniging Vitesse22 zijn officieel voorgedragen als Clubhelden. Ieder weekend worden er op de Puimen circa 24 wedstrijden gespeeld. Hierbij zijn ongeveer 300 spelers en begeleiders betrokken. Inclusief alle toeschouwers, scheidsrechters en vrijwilligers  wordt het mooie voetbalpark intensief gebruikt door meer dan 1000 mensen. Als het eerste elftal thuis speelt komen daar nog eens gemiddeld 450 toeschouwers bij.

Daarom is er op maandagochtend veel werk aan de winkel. Kleedkamers schoonmaken, kantine opruimen, keuken controleren, barinspectie, schilderwerk bijtippen, onderhoud aan opstallen, materialen verzorgen, bestellingen plaatsen en alles wat er nog meer bij komt kijken.  De maandagochtend ploeg zorgt ervoor dat alles er weer tiptop uitziet. Daarmee zijn zij van onschatbare waarde.

Laten we met zijn allen er voor zorgen dat deze mensen de officiële status als clubheld krijgen.
Hiervoor zijn zoveel mogelijk mensen stemmen nodig via deze link:

(klik op de link) Clubheld-2016

Uw stem wordt zeer op prijs gesteld!

11-de-vrijwilligers

De samenstelling is vrijwel hetzelfde gebleven zoals te zien is op bijgaande archief foto uit 2013. Hier blijkt dus overduidelijk de betrokkenheid uit van deze geweldige groep mensen.


Klik hier voor de tussenstand en zie op welke plaats onze “maandagochtendploeg” nu staat.

De Maandagochtendploeg kan 10.000 euro voor Vitesse’22 winnen. Stemmen kan tot en met 16 november, dus breng je stem uit en zorg dat Maandagochtendploeg op 16 november bovenaan eindigt! Zij verdienen het, maar de club ook.

 

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO8-3 - ODIN 59 JO8-6
25 Maa
8:30
Vitesse 22 JO8-4 - Velsen Rkvv JO8-4
25 Maa
8:30
Vitesse 22 JO9-3 - DEM (RKVV) JO9-4
25 Maa
8:30
Vitesse 22 MO9-1 - Stormvogels ijvv JO9-1
25 Maa
8:30