Nieuwsbericht

Afgelopen zaterdag 9 maart reisde een groep van 22 Vitessenaren af naar Spakenburg om daar de dorpsderby IJssemeervogels – Spakenburg bij te wonen. Het werd een hele gezellige dag en vele van de groep hadden al besloten om de nacht in een hotel in de omgeving door te brengen.

Zoals gezegd reisden we afgelopen zaterdag om 10.30 af naar Spakenburg, en nadat we onze spullen in het hotel hadden achtergelaten gingen we naar de “schuur” van Arie de Graaff. Dit is de bekende “Graaf van Spakenburg” die elke donderdag op het Balatonfüred pleintje zijn overbekende kibbeling verkoopt. In deze schuur begint traditioneel het feest voor “de rooien” (IJsselmeervogels). De schuur was al aardig gevuld en weldra vloeide het bier rijkelijk en zorgde Arie en zijn team voor de nodige broodjes.

 

Rond twee uur was het feest in de schuur voorbij en gingen we lopen naar het stadion waar ruimte was gecreëerd voor zo’n 8000 man. Het was dan ook een uitverkocht huis. De wedstrijd zelf was niet veel, maar de entourage maakte veel goed en de sfeer op de tribune was prima. IJsselmeervogels won de wedstrijd met 1-0 nul en als zij de vele kansen in de 2e helft zouden hebben benut was er een monsterscore tot stand gekomen. (lees verder op de website van IJsselmeervogels). Na de wedstrijd mochten wij als genodigden naar de kantine om de wedstrijd na te bespreken en natuurlijk een biertje te drinken. Er stond een heerlijk buffet waar wij gebruik van mochten maken. Rond 19.30 uur gingen we richting de sporthal waar een heus volksfeest plaatsvond. Ook dit is deel van de traditie in Spakenburg en het was dan ook bere-gezellig met live muziek en heel veel mensen.

Om half elf ging het licht aan en was het over en uit in de sporthal. We zijn toen nog Spakenburg in gegaan en hebben hier nog gezellig gestapt. Rond 2 uur was vrijwel iedereen weer terug in het hotel en zondag ochtend zaten de meesten al weer aan het ontbijt om daarna huiswaarts te gaan.

Het was een heel gezellig weekend en wellicht is er bij Vitesse’22 nu ook een traditie geboren.

Uitgelicht bericht

Update 03-03-2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

AVONDKLOK

 • Het is verboden om tussen 21.00 en 04.30 uur op de openbare weg te zijn.

SPORTERS

 • Leden onder 27 jaar mogen op het sportcomplex onbeperkt trainen en onderlinge wedstrijden zijn toegestaan
 • Onderlinge wedstrijden worden vooraf gereserveerd bij de wedstrijdsecretaris via wedstrijdsecretariaat@vitesse22.nl
 • Leden van 27 jaar en ouder mogen zeer beperkt trainen:
  • in groepjes van maximaal 2 personen
  • op 1,5 meter onderlinge afstand

GEBRUIK VAN KLEEDKAMERS

 • Kleedkamers zijn gesloten
 • Toiletgebruik is mogelijk

BEZOEKERS, OUDERS/VERZORGERS

 • Publiek bij trainingen of onderlinge wedstrijdjes is niet toegestaan
 • Ouders brengen kinderen tot aan de poort waar leiders de kinderen…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 sel - Vitesse 22 JO19-1(za)
18 Apr
10:00
Vitesse 22 12 - Vitesse 22 2(za)
18 Apr
13:00
Vitesse 22 MO10-1 - Vitesse 22 MO9-1
24 Apr
9:00
Vitesse 22 MO11-1 - Vitesse 22 JO10-2
24 Apr
9:00