Nieuwsbericht

Op woensdag 24 november was het weer zover. Het jaarlijkse Pepernotentoernooi voor de JO/MO8 en JO9! Het was prachtig weer en rond 2-en kwamen alle spelertjes en mini Pieten het veld op. De kinderen werden verdeeld in teams en gingen gezellig potjes voetballen onder het genot van muziek.

Halverwege was er een drinkpauze en wat gebeurde daar…opeens stonden er 2 Pieten op het dak van de kantine! Oh jee hoe zijn die daar nu opgekomen? En wat leuk, dat de Pieten naar de Puikman zijn gekomen om met de kinderen mee te voetballen! In totaal kwamen er wel 6 Pieten. Ze konden nog aardig voetballen, die Pieten. Na afloop hoorden de kinderen dat er ook cadeautjes waren verstopt. De Pieten hielpen zoeken. De cadeaus waren snel gevonden.
De Pieten hadden voor alle kinderen een mooie bal met Vitesse logo meegenomen en wat pepernoten.

Daarna hadden de Pieten nog tijd om ook de mini’s tijdens hun training te verrassen. De Pieten deden fanatiek mee. Na afloop zongen de kinderen voor de Pieten en ook waren er cadeautjes voor de mini’s op de Puikman. Een mooie bal en een zakje pepernoten. Moe maar voldaan gingen de kinderen weer naar huis. En de Pieten, die wilden volgend jaar ook graag weer voetballen!

Meer foto’s vind je in het fotoboek: Pepernotentoernooi

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO8-2 - SVA JO8-1
4 Feb
8:30
Foresters JO8-2 - Vitesse 22 JO8-3
4 Feb
8:30
Vitesse 22 MO9-1 - Kadoelen sv. MO9-3
4 Feb
8:30
Vitesse 22 JO9-3 - ST VV Egmond JO9-2
4 Feb
8:30