Nieuwsbericht

Op woensdag 23 november was het weer zover, het jaarlijkse pepernotentoernooi voor de O8 en O9. Om 14.00 uur stonden alle kinderen te trappelen om te starten met de wedstrijdjes. Enthousiast werd er op 5 veldjes partijtjes gespeeld. Maar waar bleven die pieten nu? 

Door het regenachtige weer werd er limonade in de kantine gedronken en zongen de kinderen sinterklaasliedjes. En daar kwamen ze…5 pieten in totaal. De pieten hadden er zin in en gingen lekker met de kinderen meevoetballen. Ter afsluiting gingen de pieten nog weer mee de kantine in. Daar moesten ze raden welke liedjes de kinderen zongen, elke tafel zong een ander lied. Gelukkig kenden de pieten alle liedjes. De pieten hadden ook nog cadeautjes mee voor de kinderen! De kinderen kregen een voetbal en een zakje pepernoten. Blij gingen ze weer naar huis.

Ondertussen waren de mini’s gestart met hun wekelijkse training. Zij hadden natuurlijk al kunnen zien, dat er pieten op de Puikman waren. De pieten hebben ook nog heel even met hun partijtjes meegevoetbald, daarna gingen de kinderen en pieten de kantine in. Onder het genot van een glaasje limonade is er voor de pieten gezongen. Ook moesten de pieten weer sinterklaasliedjes raden. Het ging ze goed af alhoewel ze bij sommige liedjes wel even moesten nadenken.  Ook voor de mini’s hadden de pieten een cadeautje mee. Alle kinderen kregen een zakje pepernoten en een mooie voetbal. Moe en voldaan gingen de kinderen weer naar huis. De pieten vertelden ons, dat ze het erg leuk vonden bij Vitesse!

Er zijn ook vele foto’s gemaakt en die zijn hier te zien.

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 Familie Toernooi - Vitesse 22 Familie Toernooi
4 Jun
11:00
Vitesse 22 JO9-1 - SVA JO9-1
7 Jun
18:30
Toernooi Geel-Wit - Vitesse'22 JO16-1
9 Jun
19:00
Vitesse 22 MO20-1 - HSV MO20-1
10 Jun
11:00