Nieuwsbericht

Enkele leden van de PR/Sponsor Commissie hebben op uitnodiging van de sponsorcommissie van Meervogels in Akersloot hun jaarlijkse sponsoravond bijgewoond. De avond stond in het teken om de sponsors te bedanken voor hun bijdrage aan de club en er was een bekende uit de voetballerij uitgenodigd als gastspreker. Deze keer was het John van Zweden, de ‘Behangkoning’ uit Den Haag en mede-eigenaar van Swansea City uit Wales.

In 2002 heeft John van Zweden met een aantal lokale supporters de voetbalclub Swansea City gered door de eigenaar uit te kopen. Vanaf dat moment is de voetbalclub uit Wales opgeklommen van de onderste plaats in de laagste betaalde voetbalafdeling tot de Premier League. In het eerste seizoen 2012-2013 speelde Swansea City met verfrissend voetbal mee in de top van de Premier League. In het seizoen 2012-2013 wonnen zij de League Cup waardoor zij in het seizoen 2013-2014 in de Europa League speelde. Naast het mede-eigenaarschap van Swansea City heeft hij op zijn 20ste de verf- en behangwinkel van zijn vader overgenomen en uitgebouwd tot de grootste behang- en woninginrichtingswinkel van Nederland. Het leverde hem landelijke bekendheid op als ‘de behangkoning’. John van Zweden heeft ook nog een reclamebedrijf, waar reclameborden worden gemaakt, textiel bedrukt en belettering van auto’s  worden uitgevoerd. Daarnaast is in oktober 2013 zijn biografie ‘Behangkoning in de Premier League’ uitgekomen waarin het bewogen leven van John van Zweden wordt beschreven. Het werd een boeiende avond vol met verhalen en leuke anekdotes van  John van Zweden. Na afloop was er gelegenheid om een gesigneerde biografie te kopen en op de foto met hem te gaan.

Wij willen dan ook bij deze Meervogels  bedanken voor hun gastvrijheid en de uitnodiging.

Tevens maakt de PR/Sponsor Commissie bekend dat er een nieuw commissielid zich heeft aangemeld, Stefan Bouwmeester. Stefan is 25 jaar en keeper van het vrienden seniorenteam, Vitesse’22 -13 en gaat zich onder andere bezighouden met het benaderen nieuwe sponsors en onderhouden van de huidige sponsors. Wij wensen Stefan veel succes.

Op de foto links John van Zweden en rechts nieuw lid van de PR/Sponsor Commissie, Stefan Bouwmeester. Foto: Jamie van der Himst


Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO9-1 - SVA JO9-1
7 Jun
18:30
Toernooi Geel-Wit - Vitesse'22 JO16-1
9 Jun
19:00
Vitesse 22 MO20-1 - HSV MO20-1
10 Jun
11:00
Vitesse 22 MO17-1 - Foresters MO17-1
10 Jun
11:00