Nieuwsbericht

Enkele leden van de PR/Sponsor Commissie hebben op uitnodiging van de sponsorcommissie van Meervogels in Akersloot hun jaarlijkse sponsoravond bijgewoond. De avond stond in het teken om de sponsors te bedanken voor hun bijdrage aan de club en er was een bekende uit de voetballerij uitgenodigd als gastspreker. Deze keer was het John van Zweden, de ‘Behangkoning’ uit Den Haag en mede-eigenaar van Swansea City uit Wales.

In 2002 heeft John van Zweden met een aantal lokale supporters de voetbalclub Swansea City gered door de eigenaar uit te kopen. Vanaf dat moment is de voetbalclub uit Wales opgeklommen van de onderste plaats in de laagste betaalde voetbalafdeling tot de Premier League. In het eerste seizoen 2012-2013 speelde Swansea City met verfrissend voetbal mee in de top van de Premier League. In het seizoen 2012-2013 wonnen zij de League Cup waardoor zij in het seizoen 2013-2014 in de Europa League speelde. Naast het mede-eigenaarschap van Swansea City heeft hij op zijn 20ste de verf- en behangwinkel van zijn vader overgenomen en uitgebouwd tot de grootste behang- en woninginrichtingswinkel van Nederland. Het leverde hem landelijke bekendheid op als ‘de behangkoning’. John van Zweden heeft ook nog een reclamebedrijf, waar reclameborden worden gemaakt, textiel bedrukt en belettering van auto’s  worden uitgevoerd. Daarnaast is in oktober 2013 zijn biografie ‘Behangkoning in de Premier League’ uitgekomen waarin het bewogen leven van John van Zweden wordt beschreven. Het werd een boeiende avond vol met verhalen en leuke anekdotes van  John van Zweden. Na afloop was er gelegenheid om een gesigneerde biografie te kopen en op de foto met hem te gaan.

Wij willen dan ook bij deze Meervogels  bedanken voor hun gastvrijheid en de uitnodiging.

Tevens maakt de PR/Sponsor Commissie bekend dat er een nieuw commissielid zich heeft aangemeld, Stefan Bouwmeester. Stefan is 25 jaar en keeper van het vrienden seniorenteam, Vitesse’22 -13 en gaat zich onder andere bezighouden met het benaderen nieuwe sponsors en onderhouden van de huidige sponsors. Wij wensen Stefan veel succes.

Op de foto links John van Zweden en rechts nieuw lid van de PR/Sponsor Commissie, Stefan Bouwmeester. Foto: Jamie van der Himst


Uitgelicht bericht

Corona beleid Vitesse’22

29 augustus 2020

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

 • De richtlijnen van NOC*NSF zijn van toepassing – zie https://nocnsf.nl/sportprotocol
 • Volwassenen houden overal 1,5 meter afstand
 • Voor de veldindeling: kijk op https://www.vitesse22.nl/programma/
 • Kleedkamers mogen worden gebruikt en spelers mogen douchen – echter:
  • niet meer dan 8 volwassenen tegelijk in 1 kleedkamer
  • omkleden en douchen vindt plaats in 2 shifts; de leider regelt dit
 • In de kleedkamers komen alleen leiders en begeleiders – géén andere ouders
 • De kantine is open; men mag die alleen gebruiken via zitplaatsen
 • Volg de looproute in de kantine en gebruik de QR code bij de ingang voor het in- en uitchecken in de kantine
 • Hoest of nies je vaak, heb je ernstige hoofdpijn of je koorts? ga dan naar huis
 • Geef elkaar de ruimte!

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO8-4 - ODIN 59 JO8-5
26 Sep
8:30
Vitesse 22 JO8-2 - FC Uitgeest JO8-3
26 Sep
8:30
ODIN 59 JO8-3 - Vitesse 22 JO8-3
26 Sep
8:30
HSV JO13-2 - Vitesse 22 JO13-2
26 Sep
9:00