Nieuwsbericht

Enkele leden van de PR/Sponsor Commissie hebben op uitnodiging van de sponsorcommissie van Meervogels in Akersloot hun jaarlijkse sponsoravond bijgewoond. De avond stond in het teken om de sponsors te bedanken voor hun bijdrage aan de club en er was een bekende uit de voetballerij uitgenodigd als gastspreker. Deze keer was het John van Zweden, de ‘Behangkoning’ uit Den Haag en mede-eigenaar van Swansea City uit Wales.

In 2002 heeft John van Zweden met een aantal lokale supporters de voetbalclub Swansea City gered door de eigenaar uit te kopen. Vanaf dat moment is de voetbalclub uit Wales opgeklommen van de onderste plaats in de laagste betaalde voetbalafdeling tot de Premier League. In het eerste seizoen 2012-2013 speelde Swansea City met verfrissend voetbal mee in de top van de Premier League. In het seizoen 2012-2013 wonnen zij de League Cup waardoor zij in het seizoen 2013-2014 in de Europa League speelde. Naast het mede-eigenaarschap van Swansea City heeft hij op zijn 20ste de verf- en behangwinkel van zijn vader overgenomen en uitgebouwd tot de grootste behang- en woninginrichtingswinkel van Nederland. Het leverde hem landelijke bekendheid op als ‘de behangkoning’. John van Zweden heeft ook nog een reclamebedrijf, waar reclameborden worden gemaakt, textiel bedrukt en belettering van auto’s  worden uitgevoerd. Daarnaast is in oktober 2013 zijn biografie ‘Behangkoning in de Premier League’ uitgekomen waarin het bewogen leven van John van Zweden wordt beschreven. Het werd een boeiende avond vol met verhalen en leuke anekdotes van  John van Zweden. Na afloop was er gelegenheid om een gesigneerde biografie te kopen en op de foto met hem te gaan.

Wij willen dan ook bij deze Meervogels  bedanken voor hun gastvrijheid en de uitnodiging.

Tevens maakt de PR/Sponsor Commissie bekend dat er een nieuw commissielid zich heeft aangemeld, Stefan Bouwmeester. Stefan is 25 jaar en keeper van het vrienden seniorenteam, Vitesse’22 -13 en gaat zich onder andere bezighouden met het benaderen nieuwe sponsors en onderhouden van de huidige sponsors. Wij wensen Stefan veel succes.

Op de foto links John van Zweden en rechts nieuw lid van de PR/Sponsor Commissie, Stefan Bouwmeester. Foto: Jamie van der Himst


Uitgelicht bericht

Update 03-03-2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

AVONDKLOK

 • Het is verboden om tussen 21.00 en 04.30 uur op de openbare weg te zijn.

SPORTERS

 • Leden onder 27 jaar mogen op het sportcomplex onbeperkt trainen en onderlinge wedstrijden zijn toegestaan
 • Onderlinge wedstrijden worden vooraf gereserveerd bij de wedstrijdsecretaris via wedstrijdsecretariaat@vitesse22.nl
 • Leden van 27 jaar en ouder mogen zeer beperkt trainen:
  • in groepjes van maximaal 2 personen
  • op 1,5 meter onderlinge afstand

GEBRUIK VAN KLEEDKAMERS

 • Kleedkamers zijn gesloten
 • Toiletgebruik is mogelijk

BEZOEKERS, OUDERS/VERZORGERS

 • Publiek bij trainingen of onderlinge wedstrijdjes is niet toegestaan
 • Ouders brengen kinderen tot aan de poort waar leiders de kinderen…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 MO10-1 - Vitesse 22 MO9-1
24 Apr
9:00
Vitesse 22 MO11-1 - Vitesse 22 JO10-2
24 Apr
9:00
Vitesse 22 JO10-3 - Vitesse 22 JO10-4
24 Apr
9:00
Vitesse 22 JO11-3 - Vitesse 22 JO9-1
24 Apr
9:00