Nieuwsbericht

Afgelopen zaterdag 1 september 2018 werd op de velden van Vitesse ’22 voor de elfde maal in successie het Puikman open golftoernooi gespeeld. Onder de stralende zon hadden golfers en toeschouwers een geweldige dag!  

Tijdens de jaarlijks door Vitesse georganiseerde veiling hebben de spelers van wat vroeger het roemruchte derde senioren team was 10 kavels ter beschikking gesteld aan de hoogste bieders. Allen verkregen zij het recht om met vier personen deel te nemen aan het prestigieuze evenement. Nadat de deelnemers rond 12.45 uur welkom waren geheten door het organisatiecomité op het parkeerterrein van wat voorheen de Full of Life sportschool was, werden ze per flight in een prachtige oude Chevrolet naar de Puikman vervoerd. Aldaar was letterlijk de rode loper voor ze uitgerold en werd een heerlijke welkomstdrank geserveerd. Interviewer Joop Korsmit en cameraman Stijn Kaandorp verzorgde vervolgens een Studio Sport waardige reportage waarbij de spelers hun licht over de te verwachten dag lieten schijnen. Na deze indrukwekkende ontvangst konden de deelnemers zich op de driving, chipping en putting range opwarmen, daarbij voorzien van nuttige tips gegeven door pro Cees Grijzenhout, die even daarvoor nog had getoond dat golfen in de basis een simpel balspel is. Daarna konden de spelers zich opmaken voor de ronde van 10 holes die was uitgezet. Enkele mooie holes waren oude bekende voor de deelnemers die al eerder aanwezig waren op het toernooi, zo ontbrak de afslag van de Papenberg uiteraard niet en was er achterin op het terrein weer de quiz die tot vele hoofdbrekens leidde. Als noviteit was er tussen het A- en B-veld een tent neergezet waarin zich een heuse mystery guest bevond. Uiteindelijk wisten drie flights te achterhalen dat het hier om Vitesse coryfee Dup Stuifbergen ging. Uiteraard ontbraken het natje en het droogje niet en werden de deelnemers onderweg voorzien van heerlijke gekoelde dranken en een hapje.

Nadat de laatste spelers in het clubhuis waren gearriveerd, konden de prijzen worden verdeeld. De strijd tussen de golfers was hevig, maar uiteindelijk was het Gert-Jan Weel die de hoofdprijs in de wacht sleepte. Met uitmuntend spel bleef hij de concurrentie net voor. Tenslotte werd de dag passend afgesloten met een door Johanna’s Hof aangeboden overheerlijk buffet.

Foto’s kunnen worden bekeken in dit Foto-Album

Via bijgaande link is het interview terug te zien: Interview

En een impressie van het Puikman Open: Impressie

 

Uitgelicht bericht

Update 03-03-2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

AVONDKLOK

 • Het is verboden om tussen 21.00 en 04.30 uur op de openbare weg te zijn.

SPORTERS

 • Leden onder 27 jaar mogen op het sportcomplex onbeperkt trainen en onderlinge wedstrijden zijn toegestaan
 • Onderlinge wedstrijden worden vooraf gereserveerd bij de wedstrijdsecretaris via wedstrijdsecretariaat@vitesse22.nl
 • Leden van 27 jaar en ouder mogen zeer beperkt trainen:
  • in groepjes van maximaal 2 personen
  • op 1,5 meter onderlinge afstand

GEBRUIK VAN KLEEDKAMERS

 • Kleedkamers zijn gesloten
 • Toiletgebruik is mogelijk

BEZOEKERS, OUDERS/VERZORGERS

 • Publiek bij trainingen of onderlinge wedstrijdjes is niet toegestaan
 • Ouders brengen kinderen tot aan de poort waar leiders de kinderen…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

HGAD - Training
9 Mei
9:00
Vitesse 22 selectie - Vitesse 22 O19
9 Mei
9:30
Vitesse 22 VR1 - Training
9 Mei
10:00
Vitesse 22 4 - Vitesse 22 11
9 Mei
11:30