Nieuwsbericht

Afgelopen zaterdag 1 september 2018 werd op de velden van Vitesse ’22 voor de elfde maal in successie het Puikman open golftoernooi gespeeld. Onder de stralende zon hadden golfers en toeschouwers een geweldige dag!  

Tijdens de jaarlijks door Vitesse georganiseerde veiling hebben de spelers van wat vroeger het roemruchte derde senioren team was 10 kavels ter beschikking gesteld aan de hoogste bieders. Allen verkregen zij het recht om met vier personen deel te nemen aan het prestigieuze evenement. Nadat de deelnemers rond 12.45 uur welkom waren geheten door het organisatiecomité op het parkeerterrein van wat voorheen de Full of Life sportschool was, werden ze per flight in een prachtige oude Chevrolet naar de Puikman vervoerd. Aldaar was letterlijk de rode loper voor ze uitgerold en werd een heerlijke welkomstdrank geserveerd. Interviewer Joop Korsmit en cameraman Stijn Kaandorp verzorgde vervolgens een Studio Sport waardige reportage waarbij de spelers hun licht over de te verwachten dag lieten schijnen. Na deze indrukwekkende ontvangst konden de deelnemers zich op de driving, chipping en putting range opwarmen, daarbij voorzien van nuttige tips gegeven door pro Cees Grijzenhout, die even daarvoor nog had getoond dat golfen in de basis een simpel balspel is. Daarna konden de spelers zich opmaken voor de ronde van 10 holes die was uitgezet. Enkele mooie holes waren oude bekende voor de deelnemers die al eerder aanwezig waren op het toernooi, zo ontbrak de afslag van de Papenberg uiteraard niet en was er achterin op het terrein weer de quiz die tot vele hoofdbrekens leidde. Als noviteit was er tussen het A- en B-veld een tent neergezet waarin zich een heuse mystery guest bevond. Uiteindelijk wisten drie flights te achterhalen dat het hier om Vitesse coryfee Dup Stuifbergen ging. Uiteraard ontbraken het natje en het droogje niet en werden de deelnemers onderweg voorzien van heerlijke gekoelde dranken en een hapje.

Nadat de laatste spelers in het clubhuis waren gearriveerd, konden de prijzen worden verdeeld. De strijd tussen de golfers was hevig, maar uiteindelijk was het Gert-Jan Weel die de hoofdprijs in de wacht sleepte. Met uitmuntend spel bleef hij de concurrentie net voor. Tenslotte werd de dag passend afgesloten met een door Johanna’s Hof aangeboden overheerlijk buffet.

Foto’s kunnen worden bekeken in dit Foto-Album

Via bijgaande link is het interview terug te zien: Interview

En een impressie van het Puikman Open: Impressie

 

Uitgelicht bericht

Zoals eerder al is aangekondigd gaat Vitesse vanaf dit seizoen voor de inning van de contributie en de verplichte vrijwilligersbijdrage gebruik maken van ClubCollect. Door omstandigheden heeft deze overgang helaas langer geduurd dan de bedoeling is geweest maar nu is het zover. Op wat uitzonderingen krijgen alle leden per mail of per brief de factuur toegezonden voor de verschuldigde contributie 2018-2019. Vervolgens is elk lid zelf aan de beurt voor de feitelijke betaling van deze contributie!  Je gaat daarvoor naar jouw persoonlijke betaalpagina. Daar zie je alle informatie over de factuur en de mogelijkheden voor de betaling. Betaling ineens kan zowel via ideal of (zoals het tot nu toe veelal ging)via automatische incasso. Kies je voor automatische incasso dan kun je desgewenst ook kiezen om in 2 termijnen te betalen met een interval van 2 maanden (dit seizoen in november 2018 de 1etermijn en in januari 2019 de 2etermijn).

Terugbetaling…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

KFC JO9-2 - Vitesse 22 JO9-1
17 Nov
8:30
Vitesse 22 JO8-2 - Dijk De asv JO8-6
17 Nov
9:00
Vitesse 22 JO8-1 - Koedijk JO8-1
17 Nov
9:00
Limmen JO9-2 - Vitesse 22 JO9-2
17 Nov
9:00