Nieuwsbericht

Op de velden van Vitesse’22 werd voor de zevende maal in successie het Puikman Open golftoernooi gespeeld. Het weer was minder goed dan in de eerste zes edities, maar het bleef droog en dus hadden de golfers en toeschouwers een geweldige dag.

Tijdens de jaarlijks door Vitesse georganiseerde veiling hebben de spelers van wat vroeger het roemruchte derde senioren team was negen kavels ter beschikking gesteld aan de hoogste bieders. Allen verkregen zij het recht om met vier personen deel te nemen aan het prestigieuze evenement. Nadat de deelnemers rond 12.30 uur welkom waren geheten door het organisatiecomité konden ze zich op de driving, chipping en putting range opwarmen, daarbij voorzien van nuttige tips gegeven door de ingehuurde pro’s.

Daarna konden de spelers zich opmaken voor de ronde van 11 holes die was uitgezet. Natuurlijk ontbrak de afslag van de Papenberg niet. Maar de organisatie had dit jaar ook wat nieuwe elementen toegevoegd, zo was er een hole waarbij met een klein voetballetje blikken van een tafel moesten worden geslagen en was er een blind hole waar ook de quiz werd gehouden. Traditioneel werden de deelnemers onderweg weer voorzien van heerlijk gekoelde dranken en een hapje.

Nadat de laatste spelers in het clubhuis waren gearriveerd, konden de prijzen worden verdeeld. Viervoudig winnaar Ad van der Park ontbrak ditmaal op het appel, zodat er sowieso een nieuwe winnaar zou komen. De strijd tussen de golfers was hevig, maar uiteindelijk was het Ruud van Duyvenvoorde die de hoofdprijs in de wacht sleepte. Met uitmuntend spel bleef hij de concurrentie net voor. Tenslotte werd de dag afgesloten met een door Johanna’s Hof aangeboden Indisch buffet.

Uitgelicht bericht

Update 25 september 2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

SPORTERS

  • Er zijn geen beperkingen tijdens het sporten zelf
  • Kleedkamers zijn open voor gebruik

KANTINE EN TERRAS

  • Geen beperking voor afhalen van eten en drinken in de kantine en bij terrasgebruik
  • Voor zittend eten en drinken in de kantine is een coronatoegangsbewijs vereist voor personen ouder dan 13 jaar
  • Kantine en terras sluiten uiterlijk om 24.00 uur

VERVOER UITWEDSTRIJDEN

  • wanneer er vanwege sportactiviteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten dragen personen vanaf 13 jaar een mondkapje;

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 mini's - Vitesse 22 mini's
23 Okt
9:00
Vitesse 22 JO9-1 - Limmen JO9-1
23 Okt
9:45
Vitesse 22 JO9-2 - Limmen JO9-2
23 Okt
9:45
Vitesse 22 JO9-4 - Limmen JO9-3
23 Okt
9:45