Nieuwsbericht

Op de velden van Vitesse ’22 werd afgelopen zaterdag voor de zesde maal in successie het Puikman Open golftoernooi gespeeld. Onder de stralende zon hadden golfers en toeschouwers een geweldige dag. Tijdens de jaarlijks door Vitesse georganiseerde veiling hebben de spelers van wat vroeger het roemruchte derde senioren team was 20 kavels ter beschikking gesteld aan de hoogste bieders. Allen verkregen zij het recht om met twee personen deel te nemen aan het evenement. Nadat de deelnemers rond 12.30 uur welkom waren geheten door het organisatiecomité konden ze zich op de driving, chipping en putting range opwarmen, daarbij voorzien van nuttige tips gegeven door de ingehuurde pro’s. Daarna konden de spelers zich opmaken voor de ronde van 10 holes die was uitgezet.

De afslag van de Papenberg ontbrak ook dit jaar niet. Ditmaal had de organisatie ook weer wat nieuwe elementen toegevoegd, zo was er een hole neergelegd die afsloeg nabij begraafplaats Onderlangs vanwaar men het honkbalveld moest proberen te bereiken en was er een blind hole waar ook de golfquiz werd gehouden. Traditioneel werden de deelnemers onderweg weer voorzien van heerlijk gekoelde dranken en een hapje. Nadat de laatste spelers in het clubhuis waren gearriveerd, konden de prijzen worden verdeeld. De strijd tussen de golfers was hevig, maar uiteindelijk was het Ad van der Park die voor de vierde keer de hoofdprijs in de wacht sleepte. Met uitmuntend spel bleef hij de concurrentie net voor. Tenslotte werd de dag passend afgesloten met een, door Johanna’s Hof aangeboden, Indisch buffet.

Uitgelicht bericht

Update 5 juni 2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

SPORTERS

  • Voor jeugdleden tot 18 jaar gelden geen beperkingen. Wedstrijden zijn toegestaan.
  • Leden van 18 jaar en ouder mogen op het sportcomplex onbeperkt trainen en alleen onderlinge wedstrijden zijn toegestaan
  • Buiten spelsituaties houden sporter van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand
  • (Onderlinge) wedstrijden worden vooraf gereserveerd bij de wedstrijdsecretaris via wedstrijdsecretariaat@vitesse22.nl
  • Kleedkamers zijn open
  • In binnenruimten is het dragen van mondkapjes verplicht vanaf 13 jaar

KANTINE EN TERRAS

  • De kantine en terras mogen open tot 22.00 uur; maximaal 50 personen elk
  • Reserveren, registratie en gezondheidscheck is verplicht
  • Reserveren kan…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 trim daames - Training
5 Aug
20:00
HGAD - Training
8 Aug
9:00
VVW 1 - Vitesse 22 1
8 Aug
14:00
ADO 20 JO14-1 - Vitesse 22 JO14-1
14 Aug
11:00