Nieuwsbericht

Sem is 8 jaar en voetbalt al vanaf de mini’s bij Vitesse. Hij heeft een broer, Sepp, die ook bij Vitesse voetbalt in de D5. Sem voetbalt in de F1, dit vindt hij erg leuk en afgelopen seizoen zijn ze zelfs Winter kampioen geworden! Sem krijgt trainen van Tom en zijn vader en de leiders van de F1 zijn Tom en Patrick. In de F1 zijn zijn vriendjes Mees en Luc en in de F2 voetbalt zijn beste vriend, Stijn.

Sem is in de F1 de spits, hij is goed in schieten en iemand voorbij spelen met een Zidane. Zijn mooiste doelpunt was afgelopen seizoen toen hij een bal over de keeper in de kruising schoot. Dit was tegen SVA en die wedstrijd wonnen ze met 0-11!

De beste club is voor Sem Barcelona, maar ook Real Madrid. Hij vindt Ronaldo de beste voetballer en het mooiste stadion is Camp Nou, daar is hij zelfs een keer geweest! Afgelopen meivakantie heeft hij daar de wedstrijd Barcelona – Real Betis gezien, Barca won met 4 – 2!

Sem heeft vorig jaar een keer bij het eerste gekeken maar kent van de spelers alleen Tom. Als hij straks groter is gaat hij zelf ook in het 1e voetballen en kent hij alle spelers.

Sem zit op school in Heerhugowaard want daar woont zijn moeder. Daar zit hij op de Familieschool in groep 5. Hij heeft een meester, Arjan  en een juf, Monique. Op school vindt hij gym, crea en buistenspelen het leukste en rekenen is het minst leuk. Later wil Sem profvoetballer of -basketballer worden, hij is dus heel sportief.

Zijn hobby’s zijn voetballen (natuurlijk), naar het strand (huisje) of de duinen gaan en thuis bij zijn vader en Mieke bordspelletjes doen.

Ze hebben geen huisdier meer want het konijn Floor is dood gegaan. Zijn lievelings eten is chocolade, spinazie en biefstuk en hij drinkt graag ijsthee, Yoki, limonade en melk.

Wat je nog moet weten van Sem is dat hij een hele leuke en ingewikkelde familie heeft; hij woont door de week bij zijn moeder in Heerhugowaard en in de weekends bij zijn vader en Mieke in Castricum. Dan heeft hij natuurlijk nog zijn broer Sepp en Sepp zijn vader Rijer, die ook veel bij Sem zijn.

Uitgelicht bericht

Update 03-03-2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

AVONDKLOK

 • Het is verboden om tussen 21.00 en 04.30 uur op de openbare weg te zijn.

SPORTERS

 • Leden onder 27 jaar mogen op het sportcomplex onbeperkt trainen en onderlinge wedstrijden zijn toegestaan
 • Onderlinge wedstrijden worden vooraf gereserveerd bij de wedstrijdsecretaris via wedstrijdsecretariaat@vitesse22.nl
 • Leden van 27 jaar en ouder mogen zeer beperkt trainen:
  • in groepjes van maximaal 2 personen
  • op 1,5 meter onderlinge afstand

GEBRUIK VAN KLEEDKAMERS

 • Kleedkamers zijn gesloten
 • Toiletgebruik is mogelijk

BEZOEKERS, OUDERS/VERZORGERS

 • Publiek bij trainingen of onderlinge wedstrijdjes is niet toegestaan
 • Ouders brengen kinderen tot aan de poort waar leiders de kinderen…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO9-5 - Vitesse 22 JO8-1
17 Apr
9:00
Vitesse 22 MO10-1 - Vitesse 22 MO9-1/JO8-2
17 Apr
9:00
Vitesse 22 JO8-3 - Vitesse 22 JO8-4
17 Apr
9:00
Vitesse 22 JO12-1/JO12-2 - Vitesse 22 JO11-1
17 Apr
9:00