Nieuwsbericht

Sem is 8 jaar en voetbalt al vanaf de mini’s bij Vitesse. Hij heeft een broer, Sepp, die ook bij Vitesse voetbalt in de D5. Sem voetbalt in de F1, dit vindt hij erg leuk en afgelopen seizoen zijn ze zelfs Winter kampioen geworden! Sem krijgt trainen van Tom en zijn vader en de leiders van de F1 zijn Tom en Patrick. In de F1 zijn zijn vriendjes Mees en Luc en in de F2 voetbalt zijn beste vriend, Stijn.

Sem is in de F1 de spits, hij is goed in schieten en iemand voorbij spelen met een Zidane. Zijn mooiste doelpunt was afgelopen seizoen toen hij een bal over de keeper in de kruising schoot. Dit was tegen SVA en die wedstrijd wonnen ze met 0-11!

De beste club is voor Sem Barcelona, maar ook Real Madrid. Hij vindt Ronaldo de beste voetballer en het mooiste stadion is Camp Nou, daar is hij zelfs een keer geweest! Afgelopen meivakantie heeft hij daar de wedstrijd Barcelona – Real Betis gezien, Barca won met 4 – 2!

Sem heeft vorig jaar een keer bij het eerste gekeken maar kent van de spelers alleen Tom. Als hij straks groter is gaat hij zelf ook in het 1e voetballen en kent hij alle spelers.

Sem zit op school in Heerhugowaard want daar woont zijn moeder. Daar zit hij op de Familieschool in groep 5. Hij heeft een meester, Arjan  en een juf, Monique. Op school vindt hij gym, crea en buistenspelen het leukste en rekenen is het minst leuk. Later wil Sem profvoetballer of -basketballer worden, hij is dus heel sportief.

Zijn hobby’s zijn voetballen (natuurlijk), naar het strand (huisje) of de duinen gaan en thuis bij zijn vader en Mieke bordspelletjes doen.

Ze hebben geen huisdier meer want het konijn Floor is dood gegaan. Zijn lievelings eten is chocolade, spinazie en biefstuk en hij drinkt graag ijsthee, Yoki, limonade en melk.

Wat je nog moet weten van Sem is dat hij een hele leuke en ingewikkelde familie heeft; hij woont door de week bij zijn moeder in Heerhugowaard en in de weekends bij zijn vader en Mieke in Castricum. Dan heeft hij natuurlijk nog zijn broer Sepp en Sepp zijn vader Rijer, die ook veel bij Sem zijn.

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

ADO 20 MO17-1 - Vitesse'22 + USA meiden MO17-1
21 Maa
17:30
Vitesse 22 JO14-1 - Vitesse 22 JO13-1
22 Maa
18:00
HSV MO17-1 - Vitesse'22 + USA meiden MO17-1
22 Maa
19:00
Succes MO15-1 - Vitesse 22 MO15-2
22 Maa
19:00