Nieuwsbericht

Sem is 8 jaar en voetbalt al vanaf de mini’s bij Vitesse. Hij heeft een broer, Sepp, die ook bij Vitesse voetbalt in de D5. Sem voetbalt in de F1, dit vindt hij erg leuk en afgelopen seizoen zijn ze zelfs Winter kampioen geworden! Sem krijgt trainen van Tom en zijn vader en de leiders van de F1 zijn Tom en Patrick. In de F1 zijn zijn vriendjes Mees en Luc en in de F2 voetbalt zijn beste vriend, Stijn.

Sem is in de F1 de spits, hij is goed in schieten en iemand voorbij spelen met een Zidane. Zijn mooiste doelpunt was afgelopen seizoen toen hij een bal over de keeper in de kruising schoot. Dit was tegen SVA en die wedstrijd wonnen ze met 0-11!

De beste club is voor Sem Barcelona, maar ook Real Madrid. Hij vindt Ronaldo de beste voetballer en het mooiste stadion is Camp Nou, daar is hij zelfs een keer geweest! Afgelopen meivakantie heeft hij daar de wedstrijd Barcelona – Real Betis gezien, Barca won met 4 – 2!

Sem heeft vorig jaar een keer bij het eerste gekeken maar kent van de spelers alleen Tom. Als hij straks groter is gaat hij zelf ook in het 1e voetballen en kent hij alle spelers.

Sem zit op school in Heerhugowaard want daar woont zijn moeder. Daar zit hij op de Familieschool in groep 5. Hij heeft een meester, Arjan  en een juf, Monique. Op school vindt hij gym, crea en buistenspelen het leukste en rekenen is het minst leuk. Later wil Sem profvoetballer of -basketballer worden, hij is dus heel sportief.

Zijn hobby’s zijn voetballen (natuurlijk), naar het strand (huisje) of de duinen gaan en thuis bij zijn vader en Mieke bordspelletjes doen.

Ze hebben geen huisdier meer want het konijn Floor is dood gegaan. Zijn lievelings eten is chocolade, spinazie en biefstuk en hij drinkt graag ijsthee, Yoki, limonade en melk.

Wat je nog moet weten van Sem is dat hij een hele leuke en ingewikkelde familie heeft; hij woont door de week bij zijn moeder in Heerhugowaard en in de weekends bij zijn vader en Mieke in Castricum. Dan heeft hij natuurlijk nog zijn broer Sepp en Sepp zijn vader Rijer, die ook veel bij Sem zijn.

Uitgelicht bericht

Update 1-10-2020

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

 

ALGEMEEN

SPORTERS

 • Bij het begin van een training of wedstrijd vraagt de leider naar jouw gezondheid
 • Als je niet fit blijkt te zijn, volg dan de aanwijzingen van de leider op (zie hierboven)
 • Kom zoveel mogelijk in sporttenue want kleedkamers moeten vermeden worden

GEBRUIK VAN KLEEDKAMERS

 • Jeugdspelers komen en gaan in sporttenue en maken GEEN gebruik van kleedkamers
 • Seniorenteams mogen kleedkamers gebruiken en spelers mogen douchen
 • Voor 18 jaar en ouder geldt:
  • Niet meer dan 8 personen tegelijk in 1 kleedkamer
  • Omkleden en douchen vindt plaats in shifts; de leider regelt dit
 • In het grote kleedkamergebouw fungeert de nooddeur…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO8-1 - DEM (RKVV) JO8-2
3 Okt
8:30
Vitesse 22 JO9-5 - ODIN 59 JO9-5
3 Okt
8:30
Vitesse 22 JO9-4 - DEM (RKVV) JO9-4
3 Okt
8:30
Vitesse 22 JO8-3 - ADO '20 JO8-5
3 Okt
8:30