Nieuwsbericht

Thijs is net (11 mei) 9 geworden. Thuis is hij de middelste van 3 kinderen, hij heeft nog een oudere broer (Luke) en een jonger broertje (Sil). Zijn oudste broer voetbalt ook bij Vitesse, in de D4, en zijn kleine broertje wil ook graag voetballen, tot grote spijt van hun vader want die is een grote basketbal liefhebber…

Thijs zit al vanaf de mini’s op Vitesse en voetbalt nu in de F2, dit vind hij een heel leuk team alleen de coach vind hij soms wat minder. In F2 zijn Brady en Stijn zijn vrienden of eigenlijk is het hele team wel zijn vriend. Thijs voetbalt meestal links achter en soms ook midden achter, dit vindt hij het leukste. Thijs is heel goed in verdedigen, niemand komt erlangs.

Vandaag (18 mei) heeft Thijs zijn mooiste doelpunt gemaakt bij een toernooi bij Hercules; hij pakte (achterin) de bal af, passeerde een paar spelers en de keeper en scoorde! Hij komt regelmatig bij het eerste kijken en kent Tom, Sabari en Rick.

Thijs zit in groep 5 bij juf Karin en juf Nicolien en Eline (stagiare) op de Juliana van Stolberg. Hij zit bij heel veel jongens van Vitesse in de klas dus in de pauze wordt er veel gevoetbald. Thijs zijn vader en /of moeder komen altijd bij de wedstrijd kijken.

AZ vind Thijs de beste club en Johannsson de beste voetballer en dan natuurlijk het AFAS stadion het mooiste stadion.

Thijs heeft maar 1 hobby, zegt hij zelf, en dat is voetballen maar hij heeft ook net een nieuwe spacescooter en dat vind hij ook heel leuk. Ze hebben 2 huis (tuin)dieren, een konijn genaamd Fred en een cavia genaamd Jan. Thijs is erg allergisch voor katten en honden. Ook heeft Thijs een aan en uit knop; ’s morgens gaat hij aan en ’s avonds (in bed) gaat hij uit.

Uitgelicht bericht

Update 5 juni 2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

SPORTERS

  • Voor jeugdleden tot 18 jaar gelden geen beperkingen. Wedstrijden zijn toegestaan.
  • Leden van 18 jaar en ouder mogen op het sportcomplex onbeperkt trainen en alleen onderlinge wedstrijden zijn toegestaan
  • Buiten spelsituaties houden sporter van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand
  • (Onderlinge) wedstrijden worden vooraf gereserveerd bij de wedstrijdsecretaris via wedstrijdsecretariaat@vitesse22.nl
  • Kleedkamers zijn open
  • In binnenruimten is het dragen van mondkapjes verplicht vanaf 13 jaar

KANTINE EN TERRAS

  • De kantine en terras mogen open tot 22.00 uur; maximaal 50 personen elk
  • Reserveren, registratie en gezondheidscheck is verplicht
  • Reserveren kan…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 trim daames - Training
5 Aug
20:00
HGAD - Training
8 Aug
9:00
VVW 1 - Vitesse 22 1
8 Aug
14:00
ADO 20 JO14-1 - Vitesse 22 JO14-1
14 Aug
11:00