Nieuwsbericht

Thom is 8 jaar en voetbalt al vanaf de mini’s bij Vitesse. Nu speelt hij in de F3, dit vindt hij een leuk team en ze doen het goed! Ze hebben zelfs een keer 12-0 gewonnen, dat was wel een bekerwedstrijd. Thom heeft nog niet echt vriendjes in de F3 omdat het seizoen nog maar net begonnen is en hij de kinderen nog niet zo goed kent. Ze zijn wel al met z’n allen naar de bioscoop geweest naar de Smurfen 2. De F3 wordt gecoached door zijn vader en getraind door Jesse en Mark. Thom voetbalt midden achter en hij kan goed trucjes met de bal. Zijn enige en gelijk dus mooiste doelpunt was vorig seizoen in de F5, hij kreeg de bal en scoorde toen “gewoon” in de kruising.

Ajax en Barcelona zijn Thom zijn favoriete clubs, de Jong en Messi zijn zijn favoriete voetballers en hij vind Camp Nou het mooiste stadion. Thom heeft bij het eerste van Vitesse wel eens voorwedstrijdjes gevoetbald en na afloop nog even gekeken maar hij kent geen spelers van het eerste.

Thom zit op de Paulusschool in groep 5 bij juf Jamy en juf Paulien. Rekenen vindt hij het leukste op school en Taal het minst leuk. Later wil Thom voetballer worden en als dat niet lukt DJ, hij heeft al een draaitafel dus dat moet goed komen. Met de muziek kan hij oefenen op zijn zussen Ana en Eva want die dansen allebei graag.

Bij Thom thuis hebben ze een hond; Boaz, 2 cavia’s; Jumpie en Vlekkie, een hamster (die is geadopteerd); Bo en ze hadden ook nog een Vlaamse reus maar die is door een vos meegenomen.

Thom zijn favoriete eten is Pizza en Pannenkoeken en daarbij drinkt hij het liefst Dubbel Fris.

Uitgelicht bericht

Update 25 september 2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

SPORTERS

  • Er zijn geen beperkingen tijdens het sporten zelf
  • Kleedkamers zijn open voor gebruik

KANTINE EN TERRAS

  • Geen beperking voor afhalen van eten en drinken in de kantine en bij terrasgebruik
  • Voor zittend eten en drinken in de kantine is een coronatoegangsbewijs vereist voor personen ouder dan 13 jaar
  • Kantine en terras sluiten uiterlijk om 24.00 uur

VERVOER UITWEDSTRIJDEN

  • wanneer er vanwege sportactiviteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten dragen personen vanaf 13 jaar een mondkapje;

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Bergen O23 - Vitesse 22 O23
26 Okt
20:00
Vitesse 22 MO13-1 - IJmuiden vv. MO13-1
27 Okt
19:00
RKDES 2 - Vitesse 22 3
28 Okt
20:00
Vitesse 22 JO9-4 - Velsenoord FC JO9-1
30 Okt
8:30