Nieuwsbericht

Dion van Westerop

Dion voetbalt al vanaf de mini´s bij Vitesse, hij is 8 jaar en voetbalt nu in de F2. Hij vindt het erg leuk in de F2, Hugo is zijn vriendje in de F2 en hij heeft nog 3 schoolgenoten in zijn team Roni, Remi en Brady. Zijn leiders zijn Bob, de vader van Nick, en Bart, de vader van Merijn. De trainers zijn Bob, Jesse en Tom.

Dion staat meestal rechts midden maar ook voorin en achterin kan Dion prima uit de voeten, overal inzetbaar dus. Dion is erg goed in doelpunten scoren en hij kan ook heel goed ballen afpakken. Zijn mooiste doelpunt was een heel hard schot op doel wat via de handen van de keeper zo het doel in draaide. Ook heeft hij een keer in een wedstrijd waarin de F2 3-0 achter stond in de 2e helft 3 doelpunten achter elkaar gescoord, een echte hattrick dus!

Op dit moment woont Dion met papa en zijn 2 zussen Nadine en Pascalle soms bij opa en oma, tot papa´s nieuwe huis klaar is, en soms woont hij met zijn zussen bij mama waar oma dan ook naar toe komt om te helpen. Dit is omdat mama net is geopereerd aan haar voet. Ze hebben op het moment ook geen huisdieren maar misschien straks wel weer. Zondag komt iedereen dan ook naar Dion kijken, papa stelt zelfs het inbouwen van de keuken in het nieuwe huis uit en mama komt in de (tijdelijke) rolstoel en met krukken naar de wedstrijd! Papa vindt het ook erg grappig dat Dion zo van voetbal houdt want zelf heeft hij er niets mee.

Dion zit in groep 4 van de Juliana van Stolberg school en heeft meester Rob en juf Joke (op woensdag). Hij vindt spelen het leukst op school en verder vindt hij alles goed en niets stom op school. Hij heeft nog geen idee wat hij later wil worden, misschien wel hetzelfde als papa; meubelmaker (of timmerman zoals Dion het noemt).

Dion vind AJAX de beste club en hij heeft geen favoriete speler of stadion, hij vindt dat hij zelf heel goed kan voetballen. Hij heeft nog nooit bij het eerste van Vitesse gekeken en kent dus ook geen spelers. Papa en/of mama zijn niet actief binnen Vitesse maar gaan altijd mee met een wedstrijd, zijn zus Pascalle voetbalt ook bij Vitesse. Dion heeft als hobby natuurlijk voetbal maar ook gym en computeren/wii-en vindt hij leuk om te doen en zijn grootste hobby is papa knuffelen! Zijn favoriete eten is lasagne en eigen gemaakte, gebarbecuede hamburgers en hij drinkt graag sinas.

Uitgelicht bericht

Update 5 juni 2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

SPORTERS

  • Voor jeugdleden tot 18 jaar gelden geen beperkingen. Wedstrijden zijn toegestaan.
  • Leden van 18 jaar en ouder mogen op het sportcomplex onbeperkt trainen en alleen onderlinge wedstrijden zijn toegestaan
  • Buiten spelsituaties houden sporter van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand
  • (Onderlinge) wedstrijden worden vooraf gereserveerd bij de wedstrijdsecretaris via wedstrijdsecretariaat@vitesse22.nl
  • Kleedkamers zijn open
  • In binnenruimten is het dragen van mondkapjes verplicht vanaf 13 jaar

KANTINE EN TERRAS

  • De kantine en terras mogen open tot 22.00 uur; maximaal 50 personen elk
  • Reserveren, registratie en gezondheidscheck is verplicht
  • Reserveren kan…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 trim daames - Training
5 Aug
20:00
HGAD - Training
8 Aug
9:00
VVW 1 - Vitesse 22 1
8 Aug
14:00
ADO 20 JO14-1 - Vitesse 22 JO14-1
14 Aug
11:00