Nieuwsbericht

Dion van Westerop

Dion voetbalt al vanaf de mini´s bij Vitesse, hij is 8 jaar en voetbalt nu in de F2. Hij vindt het erg leuk in de F2, Hugo is zijn vriendje in de F2 en hij heeft nog 3 schoolgenoten in zijn team Roni, Remi en Brady. Zijn leiders zijn Bob, de vader van Nick, en Bart, de vader van Merijn. De trainers zijn Bob, Jesse en Tom.

Dion staat meestal rechts midden maar ook voorin en achterin kan Dion prima uit de voeten, overal inzetbaar dus. Dion is erg goed in doelpunten scoren en hij kan ook heel goed ballen afpakken. Zijn mooiste doelpunt was een heel hard schot op doel wat via de handen van de keeper zo het doel in draaide. Ook heeft hij een keer in een wedstrijd waarin de F2 3-0 achter stond in de 2e helft 3 doelpunten achter elkaar gescoord, een echte hattrick dus!

Op dit moment woont Dion met papa en zijn 2 zussen Nadine en Pascalle soms bij opa en oma, tot papa´s nieuwe huis klaar is, en soms woont hij met zijn zussen bij mama waar oma dan ook naar toe komt om te helpen. Dit is omdat mama net is geopereerd aan haar voet. Ze hebben op het moment ook geen huisdieren maar misschien straks wel weer. Zondag komt iedereen dan ook naar Dion kijken, papa stelt zelfs het inbouwen van de keuken in het nieuwe huis uit en mama komt in de (tijdelijke) rolstoel en met krukken naar de wedstrijd! Papa vindt het ook erg grappig dat Dion zo van voetbal houdt want zelf heeft hij er niets mee.

Dion zit in groep 4 van de Juliana van Stolberg school en heeft meester Rob en juf Joke (op woensdag). Hij vindt spelen het leukst op school en verder vindt hij alles goed en niets stom op school. Hij heeft nog geen idee wat hij later wil worden, misschien wel hetzelfde als papa; meubelmaker (of timmerman zoals Dion het noemt).

Dion vind AJAX de beste club en hij heeft geen favoriete speler of stadion, hij vindt dat hij zelf heel goed kan voetballen. Hij heeft nog nooit bij het eerste van Vitesse gekeken en kent dus ook geen spelers. Papa en/of mama zijn niet actief binnen Vitesse maar gaan altijd mee met een wedstrijd, zijn zus Pascalle voetbalt ook bij Vitesse. Dion heeft als hobby natuurlijk voetbal maar ook gym en computeren/wii-en vindt hij leuk om te doen en zijn grootste hobby is papa knuffelen! Zijn favoriete eten is lasagne en eigen gemaakte, gebarbecuede hamburgers en hij drinkt graag sinas.

Uitgelicht bericht

Update 25 september 2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

SPORTERS

  • Er zijn geen beperkingen tijdens het sporten zelf
  • Kleedkamers zijn open voor gebruik

KANTINE EN TERRAS

  • Geen beperking voor afhalen van eten en drinken in de kantine en bij terrasgebruik
  • Voor zittend eten en drinken in de kantine is een coronatoegangsbewijs vereist voor personen ouder dan 13 jaar
  • Kantine en terras sluiten uiterlijk om 24.00 uur

VERVOER UITWEDSTRIJDEN

  • wanneer er vanwege sportactiviteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten dragen personen vanaf 13 jaar een mondkapje;

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 mini's - Vitesse 22 mini's
23 Okt
9:00
Vitesse 22 JO9-1 - Limmen JO9-1
23 Okt
9:45
Vitesse 22 JO9-2 - Limmen JO9-2
23 Okt
9:45
Vitesse 22 JO9-4 - Limmen JO9-3
23 Okt
9:45