Nieuwsbericht

Op zaterdag 13 juni is het Vitesse’22 toch weer gelukt om het seizoen feestelijk af te sluiten voor alle jeugdleden van JO12 t/m de mini’s en uiteraard de MO11 en MO9.

Tijdens deze afsluiting was er de ontknoping van de penalty bokaal en mocht iedereen laten zien hoe goed hij kon hooghouden. Voor elk team stonden er weer twee bokalen per discipline klaar.

Bij de prijsuitreiking was er speciale aandacht voor:

Guido Klein Staarman (JO11-3), die met 1125 maal hooghouden het dag record had gevestigd.
Otto Stock (JO12-1) die met 2565 hooghouden het hoogste PR heeft bij het hooghouden van de gehele jeugd afdeling.

Beide spelers kregen hun bokaal uit handen van Hugo Vliese. Hugo is naast jeugd trainer en jeugdspeler bij Vitesse’22 ook de huidige nummer 2 van de wereld freestyle.


Uiteraard kon Clown Alfredo niet ontbreken. Hij verzorgde het nodige amusement en had bij onze hoofdsponsor voor iedere speler een ijsje geregeld.

En zo is het seizoen nu echt beëindigd.

Wij willen alle vrijwilligers, leiders, trainers en coördinatoren bedanken voor hun inzet afgelopen seizoen en zien jullie graag volgend seizoen terug op de Puikman.
De jeugdcomissie.

Uitgelicht bericht

Bondscoach Sarina Wiegman verrast voetbalclub Vitesse ’22 met driejarig ING-sponsorcontract

Dinsdagavond 23 juni kreeg Vitesse’22 uit Castricum groot nieuws! De club heeft een driejarig sponsorcontract voor het meiden- en vrouwenvoetbal van ING Voetbal gewonnen!
Sarina Wiegman, de bondscoach van de Oranje Leeuwinnen en ambassadeur meiden- en vrouwenvoetbal en Steven Sedee, manager sportsponsoring ING, deelden dit geweldige nieuws mee in een online seminar, waar een groot deel van de clubleden op deze prachtige zomeravond naar zat te kijken. 

Vitesse’22 is geselecteerd voor dit contract omdat zij, net als 200 andere clubs, dit voorjaar een plan bij de ING hebben ingediend om het meiden- en vrouwenvoetbal optimaal te gaan ontwikkelen en professionaliseren. Zo wil Vitesse’22 zich als dé club voor het meiden- en vrouwenvoetbal op de kaart gaan zetten in onze regio de komende jaren. Ze viel samen met 60 andere clubs in de prijzen en won uiteindelijk samen met een klein deel daarvan…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Uitgeest 1 - Vitesse 22 1
11 Aug
20:00
Vitesse 22 JO15-1 - Vrone JO15-1
15 Aug
11:00
Vitesse 22 1 - Limmen 1
15 Aug
17:00
Vitesse 22 1 - Meervogels 1
20 Aug
20:00