Nieuwsbericht

Programma jubileumweekend

Vrijdag 12 mei 2017

  • 20.00 – 00.30 uur: Blauw Zwart feestavond, met een spetterend optreden van de Castricumse band The Frogs! Entree gratis.

Zaterdag 13 mei 2017

  • 09 – 12.30 uur: sport- en spelochtend (10-kamp) voor de jongste leden (mini’s, F-, E- en D-pupillen)
  • 13 – 18.30 uur: FIFA toernooi voor C-, B- en A-junioren met aansluitend buffet
  • 20 – 01.00 uur: feestavond voor 18+, met Kris Kross Amsterdam en Sesam Sensation! Entree €5,-.

Zondag 14 mei 2017

  • 13.oo – 16.00 uur: Sevens voetbaltoernooi voor senioren
  • 14.00 uur: laatste thuiswedstrijd Vitesse’22 1 tegen WSV’30.
  • 16.00 – 20.30 uur afsluiting jubileumweekend met muzikale omlijsting van DJ Arjan Smit

Kris Kross Amsterdam

Surprise act op jubileumfeest Vitesse’22!

Het zal niet onopgemerkt zijn gebleven, we vieren dit jaar ons 95-jarig bestaan! Om het jubileum luister bij te zetten en alvast de opmaat te geven voor het 100-jarig bestaan over vijf jaar, worden er in het weekend van 12, 13 en 14 mei tal van activiteiten georganiseerd op sportpark De Puikman. Vanaf vrijdagavond 12 mei zal het terrein volledig zijn omgedoopt tot een waar feestterrein. Voor jong en oud staan er gezellige, sportieve en vooral feestelijke activiteiten in de planning.


Een van de hoogtepunten zal ongetwijfeld de feestavond op zaterdagavond 13 mei zijn, waarbij het de organisatie is gelukt een topact van internationale allure te strikken: Kris Kross Amsterdam! Het DJ collectief is bekend van Top 40 hits als “Sex” en “Are You Sure” en timmert hard aan de weg in de Nederlandse dance scene. Het is niet helemaal toevallig dat de organisatie Kris Kross Amsterdam naar de feesttent op De Puikman heeft weten te lokken, want oprichters Sander en Jordy Huisman zijn beiden oud-speler van de jubilerende vereniging. Toen ze werden gevraagd om het jubileumfeest middels een spetterend optreden extra cachet te komen geven, aarzelden ze geen moment. “Vitesse ’22 zal altijd onze club blijven en onze roots liggen in Castricum ook al wonen we daar niet meer, we komen graag optreden!”, aldus Sander en Jordy. Een prachtig gebaar wat door de organisatie enthousiast werd begroet uiteraard!

Op zaterdagavond 13 mei zal de zaal om 20.00 uur open gaan. Het feest is openbaar en iedereen van 18 jaar en ouder is van harte welkom om het feest met Vitesse mee te vieren, de entree bedraagt €5,-. Voorkom teleurstelling en kom op tijd! Dit feest wil je niet missen!

De zaterdag zal in het teken staan van de jeugd. In de ochtend bijten de mini’s en de pupillen het spits af met een fantastische sport- en spelochtend. Er worden 10 (deels voetbal gerelateerde) spellen uitgezet die garant staan voor een ochtend dikke pret! ’s Middags is het de beurt aan de junioren die een onderling WK  “FIFA game” gaan spelen. Tussen het gamen door wordt gezorgd voor verder vermaak en aansluitend is er een buffet voor de kinderen. Opgeven gaat via de leiders. Hieronder vindt u het volledige programma van het feestweekend.


Sevens toernooi

Aanmelden Sevens voetbaltoernooi:
Er zijn inmiddels al een flink aantal aanmeldingen binnen voor het Sevens toernooi! Daarnaast hebben diverse Vitesse prominenten aangegeven graag mee te willen spelen, maar is hun deelname helaas nog niet geformaliseerd. Schrijf je zo snel mogelijk in met een team van minimaal 7 personen en maak het allemaal mee! Alle senioren, dus ook oud-spelers, oud-leden en dames, zijn van harte welkom! Aanmelden kan op 100jaar@vitesse22.nl

Check ook onze Facebook pagina “95 jaar Vitesse ’22” en mis niks van het nieuws omtrent het jubileum!


Sesam Sensation

Een van de hoogtepunten zal ongetwijfeld de feestavond op zaterdagavond 13 mei zijn, waarbij de muziek zal worden verzorgd door Sesam Sensation. Deze zeer bekende coverband is opgericht in 1974 en na ruim 40 jaar aan de top is Sesam Sensation uitgegroeid tot méér dan een begrip! Met meer dan 5000 shows in binnen- en buitenland en 2 felbegeerde muziekprijzen zijn zij één van de meest geboekte bands van Nederland ooit! Zij zullen de feesttent op De Puikman volledig op zijn kop gaan zetten!

Voorafgaand aan het optreden van Sesam Sensation zal bovendien nog een surprise act van internationale allure zijn opwachting maken! De onthulling van deze act zal over enkele weken worden gedaan. Hou daarom dit nieuwsblad in de gaten, maar check ook vooral onze Facebook pagina “95 jaar Vitesse ’22” en mis niks van het nieuws omtrent het jubileum!

Op zaterdagavond 13 mei zal de zaal om 20.00 uur open gaan. Het feest is openbaar en iedereen van 18 jaar en ouder is van harte welkom om het feest met Vitesse mee te vieren, de entree bedraagt €5,-. Noteer het in de agenda want dit feest wil je niet missen!

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

ADO 20 MO17-1 - Vitesse'22 + USA meiden MO17-1
21 Maa
17:30
Vitesse 22 JO14-1 - Vitesse 22 JO13-1
22 Maa
18:00
HSV MO17-1 - Vitesse'22 + USA meiden MO17-1
22 Maa
19:00
Succes MO15-1 - Vitesse 22 MO15-2
22 Maa
19:00