Nieuwsbericht

Aanstaande vrijdagavond 19 april wordt de laatste kwis van dit seizoen gehouden op de Puikman.

Een kwis met vragen over algemene onderwerpen, muziek, sport, voetbal. De laatste is altijd een speciale met dit keer een doorlopende ronde over sport voor mensen met een scherpe blik en een muziekronde waar je bij na moet denken ?!!?

Wie gaat er met de dagprijs vandoor?

De totaalstand na de kwis van maart

 1. 1 Bas & de  Heerenvoetballers – 28  punten
 2. 2 Mix 4 & de meiden – 27  punten
 3. 3 Vitesse 6 – 21 punten
 4. 4 Achter  de Bar – 21 punten
 5. 5 Veteranen – 20  punten
 6. 6 Vitesse 8 – 19  punten
 7. 7 Daames – 13 punten
 8. 8 AlesIn  YchenHonndt – 11 punten
 9. 9 Team  Louis – 7 punten
 10. 10 Patrick & Co – 4  punten
 11. 11 Overige teams  – < 4 punten

Hoe werkt het?

 • Elke maand houden we weer een quiz. Dit jaar starten we met algemene vragen, vragen over muziek, over allerlei sporten, maar natuurlijk ook voetbalvragen.
 • De avond is toegankelijk voor iedereen die een team samenstelt. Dit kan gevormd worden uit de spelers van een zelfde Vitesse senioren-, dames- of jeugdelftal, maar mag ook een mix zijn met andere liefhebbers.
 • Elke editie kent een maandwinnaar
 • Behaalde punten worden opgeteld in een totaalklassement. Aan het einde van het voetbalseizoen gaat het winnende team er vandoor met de Vitesse €™22 (voetbal)kwis wisselbokaal en zal een ingelijst foto een jaar lang in de prijzenkast te bewonderen zijn.
 • De kwis bestaat uit beeld en/of geluidsvragen. De vragen zijn afgestemd op een breed publiek, je hoeft dus de Voetbal International niet uit je hoofd te leren!

Dus enthousiasmeer je teamgenoten en laat zien dat jullie de meeste kennis in huis hebben!

 • Waar: kantine de Treffer op sportpark de Puikman
 • Wanneer: vrijdag 19 april 2019
 • Aanvang: 21:00- 21:15  €“ na de training van de lagere senioren ( €œeerst inspanning, daarna ontspanning €).
 • Wie: iedereen die met een kwisteam wil deelnemen (dus alle voetballers, dames, supporters, maar ook commissieleden of een combinatie hiervan) is van harte uitgenodigd.
 • Aanmelding : vooraf niet nodig. We hopen weer op zoveel mogelijk deelnemers!

Uitgelicht bericht

Zoals eerder is aangekondigd wordt het incasseren van de contributie voor onze vereniging vanaf dit seizoen geregeld door ClubCollect. Dit is niet alleen een professionele organisatie speciaal voor sportverenigingen maar ook een vertrouwde partner. Alle leden hebben in november reeds één of meerdere bericht(en) gekregen van ClubCollect. Meestal via het in onze ledenadministratie bekende emailadres, maar zo nodig óók via sms en/of per brief. Inmiddels is van méér dan 80% de contributie ontvangen dan wel is de actie daarvoor in gang gezet. Maar dat houdt óók in dat bijna 20% nog geen initiatief heeft genomen en/of geen betalingskeuze heeft gemaakt!! Dus dit bericht is vooral voor deze groep bedoeld. Wij doen hierbij dan ook een dringend beroep op deze groep om uiterlijk komend weekend het verschuldigde bedrag over te maken dan wel de betaling in gang te zetten.

Mede omdat het seizoen al bijna halverwege is, zal Vitesse begin volgende week…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 9 - VIOS-W 7
18 Apr
19:30
Toernooi DEM - Vitesse 22 JO11-2
20 Apr
0:00
Toernooi DEM - Vitesse 22 JO11-3
20 Apr
0:00
Toernooi DEM - Vitesse 22 JO8-2
20 Apr
0:00