Nieuwsbericht

Graag jullie aandacht voor het volgende:

Spelers en trainers bij Vitesse’22 constateren de laatste maanden steeds vaker stenen en zelf scherpe stukken glas op het C veld. Spelers melden het meestal bij de scheidsrechter.

Hieronder staan 4 foto’s van recente vondsten van stenen en glas op het C veld aan de Puikman. Dit zijn zeer ernstige constateringen die zeer regelmatig worden gemeld. De vondsten zijn gedaan door Fons Lute en Nick van der Himst.

Fons Lute heeft begin april ook een melding van een ronde steen gekregen op het F veld, van een bezoekende speler.

Een onderhoudsambtenaar van de Gemeente vertelde Fons informeel dat de vondsten op het C veld verband houden met de renovatie. Daar kwamen funderingsresten boven en wat nu gevonden wordt vloeit voort uit de renovatie. Het is echter de vraag of dit het verklaart. Veel stenen zijn zeer rond en duiden niet op funderingsresten. Hooguit op oude steenpaden. De steen op het F veld kan er in ieder geval niet door verklaard worden.

Dit is een zeer ernstige zaak, omdat het spelers behoorlijk kan verwonden. Er moet een goede verklaring voor worden gevonden en een oplossing komen. Uitgezocht moet worden of het zand dat op de velden wordt gestrooid wel voldoende gezeefd is. Dat zou ook een oorzaak kunnen zijn.

Wij willen jullie vragen om extra alert te zijn en mochten jullie stenen e.d. vinden deze dan in te leveren bij het wedstrijdsecretariaat zodat wij indien nodig vervolgstappen zullen ondernemen.

Namens het bestuur,
Fons Lute

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO9-1 - SVA JO9-1
7 Jun
18:30
Toernooi Geel-Wit - Vitesse'22 JO16-1
9 Jun
19:00
Vitesse 22 MO20-1 - HSV MO20-1
10 Jun
11:00
Vitesse 22 MO17-1 - Foresters MO17-1
10 Jun
11:00