Nieuwsbericht

Dinsdag 9 februari werd de door de PR-/Sponsorcommissie van Vitesse een speciale avond georganiseerd voor alle sponsoren van Vitesse’22, haar commissies en leden van de Supportersvereniging Blauw-Zwart. Na de koffie en/of thee met een gebakje van onze hoofdsponsor De Roset begon om 20.15 uur het officiële programma. Het werd een onderhoudende en vermakelijke avond waarin Michel Kuijs van de PR-/Sponsorcommissie iedereen welkom heette en inging op zeer vele werk dat de PR-Sponsorcommissie doet binnen de vereniging.

Hierna nam voorzitter Hans Kaandorp kort het woord en gaf de vele aanwezigen een kijkje binnen de organisatie van de vereniging waarin hij o.a. aangaf hoe belangrijk Vitesse is voor de gemeenschap als geheel.

Als intermezzo gaf Hugo Vliese, speler van de C1 een demonstratie Freestyle voetbal en liet hij zien waarom hij 7e is geworden op het Europees kampioenschap. En dat is echt knap gezien het feit dat er ook vele volwassenen meededen aan dit kampioenschap. Als een echte balvirtuoos liet hij het aanwezige publiek genieten van zijn technische vaardigheden om met een bal om te gaan. Als dank kreeg hij geheel terecht een waardebon om te besteden bij onze hoofd-kledingsponsor Ab Geldermans uitgereikt.

Hierna was het woord aan Alex Pastoor, huidig trainer van Sparta Rotterdam en voor velen binnen Vitesse ook bekend als tegenstander op de Puikman van o.a. voorzitter Hans Kaandorp tijdens zijn actieve voetbalcarrière. Alex gaf op geheel eigen wijze zijn inzicht in het hedendaagse voetbal en zijn eigen rol hierin. Ook vertelde hij over zijn carrière als trainer en wat hij daar allemaal tegenkwam en -komt. Zaken als werken en niet betaald krijgen en een dubieus record op zijn naam hebbende toen hij na 3 wedstrijden al werd ontslagen. Heel leuk was de interactie met de aanwezigen waar hij geen vraag uit de weg ging en in zijn eigen woorden vertelde hoe hij één en ander beleefd had.

Als afsluiting werd er onder het genot van een hapje en drankje nog lang nagepraat en gingen de bezoekers tevreden huiswaarts. Al met al heeft Vitesse’22 wederom laten zien dat zij springlevend is en nog vele jaren op de Puikman het Castricumse publiek zal vermaken.Sponsoravond 1

Sponsoravond 4

Sponsoravond 7

 

Sponsoravond 10

 

Sponsoravond 8

 

Sponsoravond 16

Sponsoravond 15

 

Sponsoravond 20

 

Sponsoravond 25_1

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 MO17-1 - Limmen MO17-2 (9-tal)
1 Jun
19:00
Vitesse 22 JO/MO - Vitesse 22 JO/MO
3 Jun
9:00
Vitesse 22 mini's - Vitesse 22 mini's
3 Jun
9:00
Vitesse 22 MO15 - Vitesse 22 MO15
3 Jun
10:30