Nieuwsbericht

Gisteravond 4 april 2019 tijdens een live Facebook event heeft voorzitter Hans Kaandorp de eerste 6 prijzen getrokken in de Vitesse Club Loterij 2019. Na de uitzending zijn de overige prijzen getrokken. Onderstaand vind je de link naar het bestand met de uitslagen.

Let op!
Er zijn dit jaar 2 soorten loten verkocht (rode en groene). In de uitslagenlijst staat vermeld op welke kleur en welk lotnummer een prijs is gevallen. Wij wensen alle prijswinnaars veel plezier met de gewonnen prijs.

Gewonnen prijzen kunnen worden opgehaald in de kantine  van 12.00 – 14.00 uur op de volgende data:

  • Zaterdag 13 april
  • Zondag 14 april en
  • Zondag 28 april

Vitesse’22 Club Loterij 2019

Uitgelicht bericht

Zoals eerder is aangekondigd wordt het incasseren van de contributie voor onze vereniging vanaf dit seizoen geregeld door ClubCollect. Dit is niet alleen een professionele organisatie speciaal voor sportverenigingen maar ook een vertrouwde partner. Alle leden hebben in november reeds één of meerdere bericht(en) gekregen van ClubCollect. Meestal via het in onze ledenadministratie bekende emailadres, maar zo nodig óók via sms en/of per brief. Inmiddels is van méér dan 80% de contributie ontvangen dan wel is de actie daarvoor in gang gezet. Maar dat houdt óók in dat bijna 20% nog geen initiatief heeft genomen en/of geen betalingskeuze heeft gemaakt!! Dus dit bericht is vooral voor deze groep bedoeld. Wij doen hierbij dan ook een dringend beroep op deze groep om uiterlijk komend weekend het verschuldigde bedrag over te maken dan wel de betaling in gang te zetten.

Mede omdat het seizoen al bijna halverwege is, zal Vitesse begin volgende week…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 9 - VIOS-W 7
18 Apr
19:30
Toernooi DEM - Vitesse 22 JO11-2
20 Apr
0:00
Toernooi DEM - Vitesse 22 JO11-3
20 Apr
0:00
Toernooi DEM - Vitesse 22 JO8-2
20 Apr
0:00