Nieuwsbericht

Donderdag 18 augustus heeft het bestuur tijdens de extra algemene ledenvergadering steun gekregen van de aanwezigen voor haar plannen inzake het nieuwe wedstrijdsecretariaat en het creëren van een pannaveld van kunstgras.

Voorzitter Hans erkende in zijn inleiding dat het bestuur pas vlak voor de vakantie zich realiseerde dat bij grote uitgaven de instemming van de leden moet worden gezocht. In het geval van de oude kleedkamers was het bouwvoorbereidingsproces feitelijk al op gang. Gelukkig bleek dat iedereen inziet dat het de hoogste tijd was dat er iets ging gebeuren en kreeg het bestuur alsnog het groene licht.

In een select gezelschap van ongeveer 16 man heeft Kees de Groot van “Gebouwen en Terreinen” laten zien wat er op de inmiddels kale plek zal gaan komen. In de uitvoering zal het nieuwe veel lijken op het oude, inclusief een aantal “fakedeuren”.

Van de oude kleedkamers is helaas niets bruikbaars over. Het was echt oud, rot en versleten. Dat is jammer, want bijvoorbeeld het idee van een grote stamtafel van het oude hout was natuurlijk leuk geweest. Ook had oud-voorzitter Gé graag nog wat museumstukken tegemoet gezien, maar dat is er helaas ook niet van gekomen.

Deze week zullen er een achttal palen de grond ingaan om het fundament te ondersteunen en de komende weken zal er worden gebouwd. Als het goed gaat, is het op schilderen na in de week van 10 oktober klaar. (Zie voor een foto-verslag de aanvulling in het album op deze site of klik op deze link.)

Pannaveld

Dan het pannaveld. Robert Kool was aanwezig om toelichting te geven. Het gaat om een kunstgrasveld van 20 bij 25 meter, met doelen en belijning. De bijdrage uit het Schipholfonds is aanzienlijk en welkom, maar er resteert dan nog een stevig bedrag dat we op tafel moeten leggen. Voetbaltechnisch gezien is zo’n veldje zeer welkom. De puzzel is waar de beste plaats van aanleg gevonden wordt.

De aanwezigen steunen dit plan van het bestuur en het pannagroepje van Robert wordt gevraagd verschillende locatie-opties uit te werken.

Wordt vervolgd…..
Hans Groen,
Secretaris

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 Familie Toernooi - Vitesse 22 Familie Toernooi
4 Jun
11:00
Vitesse 22 JO9-1 - SVA JO9-1
7 Jun
18:30
Toernooi Geel-Wit - Vitesse'22 JO16-1
9 Jun
19:00
Vitesse 22 MO20-1 - HSV MO20-1
10 Jun
11:00