Nieuwsbericht

Het bestuur van Vitesse ’22 heeft besloten om verder te gaan met huiswerkinstituut The School. De ambitie van het bestuur is om jongens en meiden van Vitesse ’22 de mogelijkheid te geven om structuur aan te brengen in het organiseren van hun huiswerk. Wilt u uw kind kennis laten maken met The School? Stuur dan een mailtje naar Paul Eggink van The School (paul@theschool.nl) of bel 020-2602117.
www.theschool.nl

Om deze samenwerking beter onder de aandacht van spelers en ouders te brengen zal The School binnenkort een brief naar alle ouders van B, C en D spelers sturen. Tevens zal The School daarna de ouders telefonisch benaderen om te vragen of alles duidelijk is en mogelijke vragen direct beantwoorden.

Indien u geen prijs stelt op het ontvangen van de brief en/of telefoontje van The School, dan kunt u dat via een e-mail aan de secretaris laten weten. The School zal daar dan in de communicatie rekening mee houden.

VACATURE

VERDIEN €100,- AAN BARTEGOED VOOR JE TEAM!

Beste studenten!

Op deze manier willen wij ons graag voorstellen, wij zijn Olivier Wijnen en Paul Eggink van The School. Wij zijn gespecialeerd in het geven van huiswerkbegeleiding op sportverenigingen. The School is opgezet met het idee dat huiswerk maken efficiënter kan en ook leuker. Jongeren van verschillende sportverenigingen in Amsterdam maken bij The School met veel plezier hun huiswerk. Wij zijn er om te helpen!

Onze begeleiders zijn sporters, net als onze leerlingen. Wij werken het liefst samen met begeleiders die sporten op de club waar ze ook lesgeven, dit zorgt voor een raakvlak tussen de begeleider en de leerlingen. Op deze manier creëren we een prettige sfeer, waarin presteren op het veld net zo belangrijk is als presteren op school.

We zijn op zoek naar een begeleider voor Vitesse ‘22! Als jij denkt dat je goed kunt samenwerken met de jeugdleden van jou club en ze kunt ondersteunen bij het plannen, maken en overhoren van hun huiswerk, neem dan nu contact op met ons. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Ben jij de nieuwe huiswerkbegeleider van The School op Vitesse ‘22?

Klik hier voor meer informatie voor de vacature groepsbegeleider.

Met sportieve groet,

Olivier Wijnen & Paul Eggink
www.theschool.nl

Uitgelicht bericht

Update 5 juni 2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

SPORTERS

  • Voor jeugdleden tot 18 jaar gelden geen beperkingen. Wedstrijden zijn toegestaan.
  • Leden van 18 jaar en ouder mogen op het sportcomplex onbeperkt trainen en alleen onderlinge wedstrijden zijn toegestaan
  • Buiten spelsituaties houden sporter van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand
  • (Onderlinge) wedstrijden worden vooraf gereserveerd bij de wedstrijdsecretaris via wedstrijdsecretariaat@vitesse22.nl
  • Kleedkamers zijn open
  • In binnenruimten is het dragen van mondkapjes verplicht vanaf 13 jaar

KANTINE EN TERRAS

  • De kantine en terras mogen open tot 22.00 uur; maximaal 50 personen elk
  • Reserveren, registratie en gezondheidscheck is verplicht
  • Reserveren kan…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 trim daames - Training
29 Jul
20:00
Vitesse 22 sel - Vitesse 22 sel
29 Jul
20:00
HGAD - Training
1 Aug
9:00
Vitesse 22 sel - Vitesse 22 sel
1 Aug
10:00