Nieuwsbericht

Afgelopen zondag 2 april zijn de winnende loten weer getrokken onder toeziend oog van de voorzitter Hans Kaandorp. We hebben met de verkoop weer een mooie omzet behaald, waar onze jeugd teams enorm hun best voor hebben gedaan!

Wij willen jullie daarom bedanken voor jullie inzet.

De winnende teams zijn inmiddels bekend gemaakt bij de leiders maar hierbij ook nog even de uitslag:
1e prijs JO-11-4 , 2e prijs JO-11-3, 3e prijs JO-13- 2 

De gewonnen prijzen kunnen opgehaald worden op onderstaande data en tijd in de Vitesse kantine:
zaterdag 8 april van 10.00 -12.00
zondag 9 april van 12.30 – 14.30

Klik op onderstaande links voor de uitslag en veel plezier met de gewonnen prijzen.

Lijst 1
Lijst 2
Lijst 3


Beste vrienden van Vitessse’22, 

Veilingtijd! Een avond waar ik en vele anderen met mij, naar uitkijken. Leuke kavels voor een goed doel. Na kleedkamers, kantine, goede ballen en het wedstrijdsecretariaat gaan we nu een kunstgras oefenveld aanleggen nabij het trainingsveld (nee, geen rubberen korrels).

Hier hebben we een donatie van het Schipholfonds voor gehad, maar… dat is niet toereikend om het oefenveld aan te leggen. We vragen jullie hulp om dit mogelijk te maken.

De veilingcommissie heeft weer haar best gedaan om voor u mooie kavels samen te stellen. Ik wil hen – naast de kavelgevers – dan ook bedanken voor de inspanning die zij de afgelopen maanden hebben verricht om deze avond tot een succes te maken. Jan Oldenhove, Monique Nanne, Ronald Stam, Marjan Groenland, Guido Derksen, Loes Vessies, Amanda Scheerman, Ben Lute, Marco Baltus, Ilja de Lange, Ruud Kamlag en Milan Schneider. Dank jullie wel!

Voor een paar kavels vraag ik uw speciale aandacht. De golfdag vindt voor de tiende keer plaats en dit wordt een speciale editie. Op veler verzoek is het zeer succesvolle ‘Ik hou van Holland’ terug van weggeweest. Daarnaast zijn het ‘Oer-IJ’ en ‘varen in een sloep op het Uitgeestermeer’ in de gids opgenomen en ook het voetgolf ontbreekt niet. Maar uiteraard kan er ook weer geboden worden op een olijfboom of een kuub tuinaarde. En uiteraard houden we een loterij.

Ik nodig jullie van harte uit om op vrijdag 7 april aanwezig te zijn bij de Vitesse Club Veiling.

De kantine is open vanaf 19:30 en de eerste kavel wordt om klokslag 20:00 uur geveild door onze veilingmeesters Nico Beentjes en Erik Jaap Kroone. Lees de gids door en kom op tijd, want een slimme koper slaat zijn slag reeds in het begin van de veiling!

Groet en tot 7 april.

Hans Kaandorp,
Voorzitter Vitesse’22

 

PS
Heeft u geen veilinggids ontvangen maar u wilt hem wel graag inzien, dan kunt u hem via deze link inzien en/of downloaden.

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Alkmaarsche Boys 6 - Vitesse 22 7
30 Maa
20:00
FC Uitgeest VR18+1 - Vitesse 22 VR18+1
31 Maa
20:00
Vitesse 22 VR18+1 - EVC VR18+1
31 Maa
20:30
WSV 1930 VR18+1 - Vitesse 22 VR18+1
31 Maa
21:30