Nieuwsbericht

In het rijtje kampioenen bij Vitesse, kunnen we nu E1 ook toevoegen. Het team van trainer Jerry de Koning en coaches Eugène van Esveld en Jan Jansen werd afgelopen zaterdag kampioen. Wij feliciteren Alexander Emeis, Luuk de Wit, Rick Thomasse, Harald de Vries, Tim de Koning, Joey van Esveld, Dirk Jansen, Tibbe van Hagen, Julian de Winter, Marcus Thomasse, Bas Zoeteman en Joris van Alphen met hun kampioenschap!

Na het succes van het kampioenschap in de wintercompetitie heeft Vitesse 22 E1 de draad weer voortvarend opgepakt. De directe concurrenten De Zouaven en Koedijk werden met goed voetbal en veel strijd geklopt. Ook de wedstrijd tegen runner-up Wherevogels werd overtuigend gewonnen. Tegen Spirit `30 dreigde het nog even mis te gaan. Onze mannen dachten er te gemakkelijk over, maar in een bloedstollend slot werd de wedstrijd toch nog naar ons toegetrokken.
Zaterdag 27 april: de laatste wedstrijd uit bij WSV `30: drie basisspelers op vakantie en plotseling drie basisspelers geblesseerd….. Omdat De Zouaven bij winst gelijk konden komen moest er minimaal een punt worden gehaald. Spannend!!! Gelukkig konden wij een team samenstellen met hulp van 3 spelers uit de E2 en 1 uit de E3. De 1e helft ging het nog gelijk op en moest iedereen wennen aan de nieuwe samenstelling. Maar in de 2e helft ging het gas erop en zagen wij mooie combinaties.

De bloemen konden voorzichtig en onopvallend uit de kofferbak gehaald worden. Bij het eindsignaal was de score 2-6 in het voordeel van Vitesse 22. Ongeslagen kampioen met 7 gewonnen wedstrijden op rij…..!!!! Een geweldige prestatie, Vitesse 22 kan trots zijn op jullie. Vitesse 22 E1 kan dus voor de 2e keer dit jaar het kampioenschap gaan vieren. De competitie zit erop maar er volgen nog een 3-tal aansprekende toernooien. En als toetje op woensdag 8 mei ook nog een wedstrijd tegen Ajax E2 op De Toekomst.

Mannen, gefeliciteerd, wij hebben erg genoten van jullie dit jaar. Ook met dank aan onze gastspelers.

Eugène, Jerry en Jan

Uitgelicht bericht

Update 25 september 2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

SPORTERS

  • Er zijn geen beperkingen tijdens het sporten zelf
  • Kleedkamers zijn open voor gebruik

KANTINE EN TERRAS

  • Geen beperking voor afhalen van eten en drinken in de kantine en bij terrasgebruik
  • Voor zittend eten en drinken in de kantine is een coronatoegangsbewijs vereist voor personen ouder dan 13 jaar
  • Kantine en terras sluiten uiterlijk om 24.00 uur

VERVOER UITWEDSTRIJDEN

  • wanneer er vanwege sportactiviteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten dragen personen vanaf 13 jaar een mondkapje;

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 mini's - Vitesse 22 mini's
23 Okt
9:00
Vitesse 22 JO9-1 - Limmen JO9-1
23 Okt
9:45
Vitesse 22 JO9-2 - Limmen JO9-2
23 Okt
9:45
Vitesse 22 JO9-4 - Limmen JO9-3
23 Okt
9:45