Nieuwsbericht

Dit jaar voetbalt de E1 van Vitesse ’22 in de E-Top competitie. Deze competitie wordt gespeeld op een groter veld van rand 16 meter tot rand 16 meter. Bij de wedstrijden gelden er andere spelregels. En gaat het er vaak fanatiek aan toe………..
Het team bestaat uit 12 tweedejaars E- spelers waarvan de meeste jongens al vanaf de mini’s en F-junioren bij elkaar spelen. Ze kennen elkaar dus heel goed en daardoor is dit een heuse vriendengroep. Maar het is ook een prestatieve groep die allemaal iedere training weer tot het uiterste gaat om zichzelf te willen verbeteren. Het team heeft dit jaar voor het eerst een vaste keeper. We hoeven niet meer steeds te schuiven met spelers, dat maakt het makkelijker voor het team. Dit is het eerste jaar E-top voor de groep, maar ze doen het buitengewoon goed. De ploeg heeft een mix van kwaliteiten zowel op technisch als fysiek vlak. Ze ontwikkelen zich allemaal erg goed en dat is leuk om te zien.

De competitie is opgedeeld in 3 fasen. In de 2e fase was het buitengewoon spannend met 3 teams die aan elkaar gewaagd waren. De strijd om de 1e plaats werd gevoerd door Koedijk, Zaanlandia en Vitesse ’22. Voor Vitesse E1 dreigde het mis te gaan in de laatste wedstrijd voor de winterstop. Er werd uit met 6-3 verloren bij ODIN. Gelukkig lieten ook de beide tegenstanders een steekje vallen. Daarom viel de beslissing pas in de laatste (inhaal) wedstrijd tegen koploper Zaanlandia. Na een slechte start, wist Vitesse E1 zich terug in de wedstrijd te knokken. Door goede combinaties en mooie doelpunten – en veel strijd – werd de wedstrijd winnend afgesloten met 5-3.

Afgelopen zaterdag 9 maart was het dus tijd voor een klein feestje in de kantine. Een lekkere grote taart met limonade en een mooie bos tulpen voor de winnaars. Gefeliciteerd mannen, wij zijn trots op jullie!

Uitgelicht bericht

Update 5 juni 2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

SPORTERS

  • Voor jeugdleden tot 18 jaar gelden geen beperkingen. Wedstrijden zijn toegestaan.
  • Leden van 18 jaar en ouder mogen op het sportcomplex onbeperkt trainen en alleen onderlinge wedstrijden zijn toegestaan
  • Buiten spelsituaties houden sporter van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand
  • (Onderlinge) wedstrijden worden vooraf gereserveerd bij de wedstrijdsecretaris via wedstrijdsecretariaat@vitesse22.nl
  • Kleedkamers zijn open
  • In binnenruimten is het dragen van mondkapjes verplicht vanaf 13 jaar

KANTINE EN TERRAS

  • De kantine en terras mogen open tot 22.00 uur; maximaal 50 personen elk
  • Reserveren, registratie en gezondheidscheck is verplicht
  • Reserveren kan…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 trim daames - Training
29 Jul
20:00
Vitesse 22 sel - Vitesse 22 sel
29 Jul
20:00
HGAD - Training
1 Aug
9:00
Vitesse 22 sel - Vitesse 22 sel
1 Aug
10:00