Nieuwsbericht

Afgelopen zondag is het 1e duel gespeeld in de poulefase van het KNVB-bekertoernooi. Vitesse trad toen aan in Sint Pancras tegen Vrone, dat vorig seizoen op een gedeelde 3e plaats is geëindigd in de 3e klasse B. Vrone wist toen ook de nacompetitie te bereiken, maar werd daarin kansloos uitgeschakeld door KFC.

Uit de uitslag blijkt wel dat Vrone thuis voor veel ploegen een lastige tegenstander is, want na 90 minuten prijkte een eindstand van 2-2 op het scorebord.

In de andere poulewedstrijd wist HSV met 0-1 te winnen bij Meervogels.

Dinsdagavond was Meervogels de volgende tegenstander. Al na zo’n 20 minuten moest Robin Bakker op onreglementaire wijze afgestopt worden, met een penalty en een gele kaart tot gevolg. Door daaropvolgend commentaar op de leiding werd het geel verdubbeld, en dus veranderd in rood. De penalty leverde een 1-0 voorsprong op. Na rust werd de numerieke meerderheid prima uitgebuit door het jeugdige elftal van trainer Patrick van der Fits. Eerst wist Nick v.d. Ven 2 maal achtereen te scoren na 2 mooie aanvallen, waarna Meervogels uit een penalty de eer kon redden. Maar uiteindelijk bepaalde Sem Castricum met een hard schot in de verre hoek de einduitslag op 4-1.

A.s. zondag 1 september a.s. om 14.00 uur volgt het laatste duel tegen  HSV dat eveneens op de Puikman zal worden verspeeld. En alhoewel het HSV niet gelukt is om de promoveren uit de 4e klasse, hebben ze in oefenduels al laten zien dat ze die promotie dit jaar wel willen afdwingen. Want de ploeg uit Heiloo wist te winnen van beide 1e-klassers AFC’34 en DEM! Vanavond speelt HSV in Heiloo de 2e wedstrijd tegen Vrone. Als dat duel ook in winst wordt omgezet, zal Vitesse zondag moeten winnen om door te gaan in het bekertoernooi.

Kortom, het zal komende zondag ongetwijfeld een interessant bekerduel worden in de aanloop naar het nieuwe competitieseizoen!!

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO8-2 - SVA JO8-1
4 Feb
8:30
Foresters JO8-2 - Vitesse 22 JO8-3
4 Feb
8:30
Vitesse 22 MO9-1 - Kadoelen sv. MO9-3
4 Feb
8:30
Vitesse 22 JO9-3 - ST VV Egmond JO9-2
4 Feb
8:30