Nieuwsbericht

Het zit er voor ons weer op voor dit jaar qua activiteiten. Afgelopen weekend werd de pokeravond gehouden die gekocht werd op de Vitesse veiling avond. Klik hier voor de foto’s van deze avond, die weer zeer geslaagd was. Even terug kijkend was het een jaar met vele activiteiten; We trapten af met het voetgolftoernooi, helaas in de stromende regen, later in combinatie met het Mountainbikers en Motorrijders werd er afgesloten met een lekkere BBQ van Slagerij Van der Meer. Er werd ook heerlijk Thai gegeten bij Bert Zonneveld.

De Illegale kroegentocht en de Golfdag met buffet van Johanna’s Hof was weer helemaal top. Nieuw dit jaar was de Culinaire ronde door het dorp, 3 groepen van 12 personen fietsten door het dorp om op unieke locaties hun voorgerecht,hoofdmenu en toetje te eten en later kwam iedereen te samen bij Fam. Rene Kuys waar tot in de late uurtjes werd na geborreld. Ook nieuw was slapen bij de boer. Bij de familie Groen waren 12 kopers te gast, ze kropen na een avond met leuke spelletjes met zijn allen in de hooiberg, s’morgens werd ze gewekt door de haan en onthaalt met een heerlijk boeren ontbijt.

De muziek quiz georganiseerd door Hans de Zeeuw was ook een aanrader. Zaterdag 2 november werden 100 personen vermaakt tijdens het Smaakfestijn eerst werden zij culinair verwent door De Castricumse middenstand, van vis naar vlees, Italiaans, lekkere groenten, samen met fijne wijn en afsluitend met een heerlijk zelf gemaakt toetje. Hierna werden de lachspieren uitgerekt door stand up comedian Arie Koomen, bekend van de Lama’s. De avond werd afgesloten met een prima band.  And last but not least, de Rugbytraining en het sloepvaren.

Al met al heel veel leuke Vitesse activiteiten die goed verkocht zijn, waardoor we nu een prachtige kantine hebben kunnen realiseren. We hadden echt leuke kavels dit jaar waar er vast een aantal terug komen de volgende veiling. Achter de schermen gaan we langzaam opstarten voor de veiling van 2014 want we willen doorgaan met de club nog mooier en beter te maken. We houden jullie op de hoogte en rekenen natuurlijk op jullie medewerking.

Groetjes en bedankt,
Het Vitesse Veiling Team

Uitgelicht bericht

Update 1-10-2020

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

 

ALGEMEEN

SPORTERS

 • Bij het begin van een training of wedstrijd vraagt de leider naar jouw gezondheid
 • Als je niet fit blijkt te zijn, volg dan de aanwijzingen van de leider op (zie hierboven)
 • Kom zoveel mogelijk in sporttenue want kleedkamers moeten vermeden worden

GEBRUIK VAN KLEEDKAMERS

 • Jeugdspelers komen en gaan in sporttenue en maken GEEN gebruik van kleedkamers
 • Seniorenteams mogen kleedkamers gebruiken en spelers mogen douchen
 • Voor 18 jaar en ouder geldt:
  • Niet meer dan 8 personen tegelijk in 1 kleedkamer
  • Omkleden en douchen vindt plaats in shifts; de leider regelt dit
 • In het grote kleedkamergebouw fungeert de nooddeur…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO8-1 - DEM (RKVV) JO8-2
3 Okt
8:30
Vitesse 22 JO9-5 - ODIN 59 JO9-5
3 Okt
8:30
Vitesse 22 JO9-4 - DEM (RKVV) JO9-4
3 Okt
8:30
Vitesse 22 JO8-3 - ADO '20 JO8-5
3 Okt
8:30