Nieuwsbericht

Vitesse is er in Alkmaar in geslaagd de volgende ronde van de KNVB-districtsbeker te bereiken. AFC’34, de huidige nummer 1 in de 1e klasse had vrijwel het hele duel een flink overwicht. Dat was mede te verklaren uit het feit dat diverse vaste krachten bij Vitesse niet van de partij waren. Zo deed onder meer Tom Laan niet mee, maar zijn plaatsvervanger  Sven Geerlings werd uiteindelijk “Man of the match” door prima safes maar vooral door in eigen persoon de beslissende penalty te benutten.

Pas in de 8e minuut vóór tijd werd het grote veldoverwicht van AFC op het scorebord tot uitdrukking gebracht. Héél verrassend en tegen de verhouding in kwam Vitesse daarna toch op gelijke hoogte toen een mooie aanval door Nick van de Ven doeltreffend werd afgerond.

Penalty’s waren dus nodig om uit te maken wie er verder zou bekeren. Na over en weer 10 penalty’s te hebben genomen was de stand nog steeds gelijk, dus moesten de keepers uitkomst brengen. De Alkmaarse keeper miste, waarna Sven de held van de avond werd door Vitesse naar de volgende ronde te schieten!!!

Uitgelicht bericht

Overzicht Puikman

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

Vitesse 22 JO8-3 - ODIN 59 JO8-6
25 Maa
8:30
Vitesse 22 JO8-4 - Velsen Rkvv JO8-4
25 Maa
8:30
Vitesse 22 JO9-3 - DEM (RKVV) JO9-4
25 Maa
8:30
Vitesse 22 MO9-1 - Stormvogels ijvv JO9-1
25 Maa
8:30