Nieuwsbericht

De volledige C-jeugd van Vitesse’22 vertrok op vrijdag 6 juni richting Duitsland, omgeving Dortmund, voor een sportief en zonnig Pinksterweekend. Met 4 elftallen, leiders en trainers vertrok de club met een dubbeldekker vanaf de Brink. De sfeer zat er onderweg al direct goed in. Het basiskamp werd opgeslagen in Rosellen, waar de organisatie twee grote legertenten en een sanitaire unit had laten plaatsen.

Bij aankomst om negen uur ’s avonds werd direct SV Rosellen 1930 aangedaan om kennis te maken. Er volgde een zeer gastvrij en enthousiast onthaal van de thuisclub. Na een korte nacht konden de spelers om half acht op een zonovergoten sportcomplex aan een heerlijk ontbijt. Verse Duitse broodjes, ham, kaas, salmi, jam, Nutella etc..

De C2 speelde vervolgens het toernooi bij de thuisclub. De C3 en C4 gingen per bus naar hun toernooi bij SC Lendersdorf en de C1 nam een duik in het lokale zwembad. Aan het einde van de dag werden alle teams weer opgehaald en vertrok het volledige gezelschap per bus naar het Signal Iduna Park stadion van Borussia Dortmund. Daar werd eerst de geel-zwarte fanshop bijna leeg gekocht. Vervolgens volgde een rondleiding door het clubmuseum en een indrukwekkende stadiontour. Het stadion heeft een capaciteit van 80.000 plaatsen en is iedere wedstrijd uitverkocht.

Uiteraard werd afgesloten met de onvermijdelijke broodjes brattwurst in de catacomben van het stadion. Rond negen uur kwam het gezelschap weer bij de tenten aan, waar inmiddels ook zo’n 100 Duitse voetbalvrienden hun tenten hadden opgezet. Het werd een gezellige en luidruchtige nacht rond het centrale kampvuur. De volgende dag speelde de C1 het toernooi bij TuS Grevenbroich en gingen de overige teams het naastgelegen (openlucht) zwembad in. Vanuit het zwembad was direct zicht op het A-veld waardoor de C1 tijdens de wedstrijden luidruchtig kon worden aangemoedigd.

De dag werd afgesloten in de lokale pizzeria waarna moe en voldaan de thuisreis kon worden ingezet. Rond twaalf uur zondagavond kwamen de teams weer op de Brink aan. Het spelen van de toernooien in Duitsland en de gezelligheid er om heen was voor alle spelers en de begeleiding een geweldige ervaring. Dit smaakt naar meer! Klik hier voor een fotoalbum.

Uitgelicht bericht

Update 03-03-2021

Corona beleid Vitesse’22

Vitesse’22 hanteert de volgende corona preventiemaatregelen:

ALGEMEEN

AVONDKLOK

 • Het is verboden om tussen 21.00 en 04.30 uur op de openbare weg te zijn.

SPORTERS

 • Leden onder 27 jaar mogen op het sportcomplex onbeperkt trainen en onderlinge wedstrijden zijn toegestaan
 • Onderlinge wedstrijden worden vooraf gereserveerd bij de wedstrijdsecretaris via wedstrijdsecretariaat@vitesse22.nl
 • Leden van 27 jaar en ouder mogen zeer beperkt trainen:
  • in groepjes van maximaal 2 personen
  • op 1,5 meter onderlinge afstand

GEBRUIK VAN KLEEDKAMERS

 • Kleedkamers zijn gesloten
 • Toiletgebruik is mogelijk

BEZOEKERS, OUDERS/VERZORGERS

 • Publiek bij trainingen of onderlinge wedstrijdjes is niet toegestaan
 • Ouders brengen kinderen tot aan de poort waar leiders de kinderen…

Uitslagen

Er zijn geen uitslagen bekend.

1e in de poule

Er zijn geen teams 1e in de poule.

Programma

HGAD - Training
9 Mei
9:00
Vitesse 22 selectie - Vitesse 22 O19
9 Mei
9:30
Vitesse 22 VR1 - Training
9 Mei
10:00
Vitesse 22 4 - Vitesse 22 11
9 Mei
11:30